Sunday Live: Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης αγκαλιά στο πλατό της εκπομπής

Sunday Live: Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης αγκαλιά στο πλατό της εκπομπής

Tο κοινό φώναζε «φιλί, φιλί!»

Sunday Live: Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης αγκαλιά στο πλατό της εκπομπής
Μπορεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια να είναι ζευγάρι εδώ και περίπου οκτώ χρόνια και να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί σε τηλεοπτική εκπομπή!

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο πλατό του Sunday Live, καθώς ο Μιχάλης ήταν έναν εκ των καλεσμένων και ερμήνευσε τις επιτυχίες του, με την σύντροφό του να τον παρακολουθεί από κοντά και να σιγοτραγουδά.

«Ζέτα μου!», είπε ο τραγουδιστής και την αγκάλιασε φιλώντας την τρυφερά στον ώμο, ενώ την διαβεβαίωσε ότι… τα έχει φροντίσει όλα στο σπίτι. Από την πλευρά του, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε χιούμορ, λέγοντας «κάντε τη δουλειά σας παιδιά!», με το ζευγάρι να κάθεται αγκαλιά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά χωρίς να κάνει το χατήρι στο κοινό που φώναζε «φιλί, φιλί!».

Κλείσιμο
Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν η Ζέτα και ο Μιχάλης έχουν βρεθεί στην ίδια σκηνή, αλλά όχι στο ίδιο πλατό. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στα Mad Video Music Awards του 2010 οπότε και γνωρίστηκαν, ενώ η δεύτερη ένα χρόνο μετά, όταν η γοητευτική ξανθιά παρουσίασε τα βραβεία Madame Figaro στην Κύπρο όπου εκείνος τραγούδησε.

Πηγή Peoplegreece

Δείτε στο βίντεο την τηλεοπτική συνύπαρξη του ζευγαριού:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης