Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε γιατί διέγραψε τη ρετουσαρισμένη φωτογραφία

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε γιατί διέγραψε τη ρετουσαρισμένη φωτογραφία

«Εγώ την “κατέβασα” τη φωτογραφία γιατί έγραφαν “κοίτα πως είναι, που η κόρη της είναι τόσο και τα εγγόνια της είναι τόσο και αυτή πως έχει βγει έτσι”! Κοιτάξετε με τώρα, κοιτάξτε πως είμαι!», είπε η τραγουδίστρια

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε γιατί διέγραψε τη ρετουσαρισμένη φωτογραφία
Πριν από λίγες μέρες η Άντζελα Δημητίου είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram μια φωτογραφία της που πραγματικά ήταν αγνώριστη λόγω του ρετούς. Τα σχόλια είχαν πέσει βροχή και δεν ήταν καθόλου εγκωμιαστικά.

Η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί για να διαφημίσει την εμφάνιση της τραγουδίστριας σε γνωστό στέκι στο Γκάζι. Ωστόσο η ίδια λίγες ώρες αργότερα την κατέβασε. Σήμερα η δημοφιλής τραγουδιστρία μιλώντας σε δημοσιογράφους εξήγησε τόσο γιατί την ανέβασε αλλά και τι την οδήγησε να την διαγράψει: 

«Περίμενα τα αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία… Πώς με βλέπετε παιδιά, φρέσκια; Η εν λόγω φωτογραφία μου εστάλη, είναι επαγγελματική και καλλιτεχνική», είπε η Άντζελα και συνέχισε: «δεν με ενόχλησαν τα σχόλια, δεν με πικραίνει τίποτα πια! Εγώ την “κατέβασα” τη φωτογραφία γιατί έγραφαν “κοίτα πως είναι, που η κόρη της είναι τόσο και τα εγγόνια της είναι τόσο και αυτή πως έχει βγει έτσι”! Κοιτάξετε με τώρα, κοιτάξτε πως είμαι!».
Κλείσιμο

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης