Με «φωτιά», χορό και κλαρίνο στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα

Με «φωτιά», χορό και κλαρίνο στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα

«Φαντάζεσαι να πάει η Φουρέιρα και να μην χορέψει; Και εγώ η ίδια θα έλεγα όχι. Εννοείται θα χορέψουμε», είπε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό 

Με «φωτιά», χορό και κλαρίνο στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα
H Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και χθες πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου στο Σπίτι της Κύπρου.

Ο διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθευτής, η αρχηγός της αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ, η Ελένη Φουρέιρα και ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργος Αρσενάκος μίλησαν για την συμμετοχή τους στην Eurovision και αποκάλυψαν μερικά από αυτά που θα δούμε.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Πρω1νου του Ant1 και έκανε αποκαλύψεις για το τραγούδι, αλλά και για την απόφαση της να εκπροσωπήσει την Κύπρο. 

Κλείσιμο
«Έχει υπάρξει πολλές φορές προσέγγιση για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, δεν έτυχε. Δεν ήρθε από την Ελλάδα η πρόταση, ήρθε από την Κύπρο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.Θα στηρίξω την Ελλάδα όποιος και αν βγει και θα ευχηθώ να σκίσει».

Η Ελένη συνέχισε αναφερόμενη στο τραγούδι με το οποίο θα πάει στη σκηνή της Λισαβόνας: «Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Fuego που σημαίνει φωτιά. Το κομμάτι είναι στα αγγλικά, είναι ποπ και έχει μέσα κλαρίνο. Φαντάζεσαι να πάει η Φουρέιρα και να μην χορέψει; Και εγώ η ίδια θα έλεγα όχι. Εννοείται θα χορέψουμε». 

Τέλος όταν ρωτήθηκε για την άποψη του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία απάντησε: «Το άκουσε ο σύντροφός μου αλλά όλοι με ρωτάνε αυτό. Τόσο σημαντική είναι η άποψή του; Να πηγαίνω κάθε τραγούδι μου να το ακούει. Δεν ξέρω αν θα έρθει μαζί μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε τρεις μήνες. Έχει τη δουλειά του ο άνθρωπος, δεν ξέρω αν θα έρθει».

Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης