Σπύρος Σούλης για Survivor: «Ντροπή σε όσους δεν κάνουν τίποτα»

Σπύρος Σούλης για Survivor: «Ντροπή σε όσους δεν κάνουν τίποτα»

Ο λόγος για το... παρεάκι των μπλε που απαρτίζεται από τους Μελίνα, Θοδωρή, Μαρίνα, Ντάρια και Νικόλα Αγόρου

Σπύρος Σούλης για Survivor: «Ντροπή σε όσους δεν κάνουν τίποτα»
Άργησε αλλά δημιουργήθηκε τελικά κλίκα στο Survivor η οποία έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται σιγά- σιγά στην ομάδα των «Μαχητών». 

Ο λόγος για το παρεάκι των μπλε που απαρτίζεται από τους Μελίνα, Θοδωρή, Μαρίνα, Ντάρια και Νικόλα Αγόρου και τα έβαλε ανοιχτά στο χθεσινό επεισόδιο με την τραυματισμένη Ροδάνθη.

Η νεαρή μαχήτρια και φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ που είναι μόλις 19 χρόνων, τραυματίστηκε στο πόδι πριν λίγες μέρες. Αναγκαστικά έμεινε εκτός στίβου μάχης, αλλά αυτό δεν άρεσε και πολύ στους συμπαίχτες της που την κατηγόρησαν πως «πολλές φορές κουτσαίνει, αλλά όταν είναι η ώρα του φαγητού τρέχει». 

Αυτή η «επίθεση» προκάλεσε σάλο στο twitter, αλλά και την αντίδραση του Σπύρου Σούλη που είχε συμμετάσχει πριν χρόνια στο πρώτο Survivor και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις αντίξοες συνθήκες. 

«Τι άσχημο θέαμα και λάθος πρότυπο. Αντί να βοηθάνε την τραυματισμένη, να δείχνουν συμπόνοια και κατανόηση, την προσβάλουν και την κοροϊδεύουν την αδύναμη κοπέλα. Και κάνεις δεν τις σταματάει. Ντροπή σε όσους κάνουν επίθεση και ντροπή σε όσους δεν κάνουν τίποτα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Σούλης.
Κλείσιμο


Δείτε το βιντεο και το σχόλιο του αρχιτέκτονα:

 








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης