Με... ατυχήματα ξεκίνησε το Sunday Live: Έπεσε παίκτρια εν ώρα παιχνιδιού - Κατέρρευσε το σκηνικό

Αμήχανοι παρακολουθούσαν Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς

Το Sunday Live ξεκίνησε και οι παρουσιαστές, Ζέτα Μακρυπούλια και Νίκος Μουτσινάς, υποσχέθηκαν στους τηλεθεατές μια βραδιά γεμάτη ψυχαγωγία, αλλά και παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια που στο στούντιο εμφανίστηκαν δύο κορίτσια για να παίξουν ένα από τα παιχνίδια του show, συνέβη ένα ατύχημα. Οι δύο τους, κάθισαν σε καρέκλες οι οποίες κινούνταν κυκλικά. Η μια εκ των δύο, ενώ οι καρέκλες γυρνούσαν έπεσε κάτω.

Φυσικά, αμέσως το παιχνίδι σταμάτησε και η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς έτρεξαν κοντά της. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, παρόλα αυτά η αμηχανία της ήταν έντονη.



Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό δεν ήταν το μόνο ατύχημα, καθώς ενώ ο Νίκος μιλούσε σε ένα θεατρικό που έκανε, το σκηνικό ξεκίνησε να… πέφτει! Oι παρουσιαστές ετοίμασαν ένα μικρό θεατρικό, στο οποίο είδαμε ένα Δικαστήριο, στο οποίο τον  ρόλο του δικαστή είχε ο Θανάσης Αλευράς. 

Καθώς παρουσίαζαν το θεατρικό τους, το σκηνικό ξεκίνησε να πέφτει με αποτέλεσμα ο Νίκος να το κοιτάζει αμήχανα και η Ζέτα, να λέει με χιούμορ: «Θα το πω και μάτι τι να κάνω!».



Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr