«Το χειμώνα πνιγόμασταν στο σπίτι», αποκάλυψε Έλληνας ηθοποιός

«Το χειμώνα πνιγόμασταν στο σπίτι», αποκάλυψε Έλληνας ηθοποιός

«Έμπαινε το νερό στο δωμάτιο και μας έβγαζαν από το παράθυρο», είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος που του ξύπνησαν μνήμες από τα τραγικά γεγονότα της Μάνδρας

«Το χειμώνα πνιγόμασταν στο σπίτι», αποκάλυψε Έλληνας ηθοποιός
Μια πολύ προσωπική συνένετυξη παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος. Ο ηθοποιός με αφορμή τα τραγικά γεγονότα που συνεβήσαν πριν από λίγο καιρό στην Μάνδρα θυμήθηκε τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε.

«Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια όσον αφορά τη φτώχια. Από εκεί και πέρα δόξα τω Θεώ ήμουν σε μια οικογένεια που πήρα πάρα πολλή αγάπη», ανέφερε και συνέχισε: «Ο πατέρας μου είναι υιοθετημένος. Βρέθηκε σε ένα σπίτι χωρίς μεγάλη περιουσία. Ένα σπίτι που συχνά-πυκνά το χειμώνα πνιγόμασταν. Αυτές τις εικόνες που είδα στη Μάνδρα τις έχω ζήσει και τις θυμάμαι ακόμα. Όταν μέναμε σε ένα δωμάτιο οι γονείς μου ο αδερφός μου κι εγώ… να μπαίνει το νερό και μας έβγαζαν από το παράθυρο και καταστράφηκαν όλα τα πράγματα!».

Στη συνέχεια της αποκαλυπτικής του συνέντευξης είπε: «Η μάνα μου μας είχε ξυπνήσει βράδυ με τον αδερφό μου και μας είχε πει “Σηκωθείτε να πιάσουμε ψάρια για να μην τρομάξουμε”».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης