Αραβανή: Γελάω, όλο αυτό με την Σπυροπούλου είναι αστείο

Αραβανή: Γελάω, όλο αυτό με την Σπυροπούλου είναι αστείο

Η απάντηση της παρουσιάστριας του DWTS στις φήμες ότι «έκοψε» την Σπυροπούλου από το σόου του χορού

Αραβανή: Γελάω, όλο αυτό με την Σπυροπούλου είναι αστείο
Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ημέρες ότι η Ευαγγελία Αραβανή, που θα παρουσιάζει το Dancing With The Stars, «έκοψε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που συζητούσε με τον ΑΝΤ1 για την συμμετοχή της και η παρουσιάστρια πήρε θέση.

Όλα άρχισαν το περασμένο Σάββατο, όταν η Ναταλία Γερμανού, κατά την διάρκεια της εκπομπής της, ανέφερε πως η Κωνσταντίνα βρέθηκε εκτός show καθώς διάσημη γυναίκα που θα πάρει μέρος στην εκπομπή άσκησε βέτο, κάτι που την επομένη επιβεβαίωσε η Κωνσταντίνα. Αν και η Ναταλία επεσήμανε πως δεν αναφέρεται στην Ευαγγελία Αραβανή, στην Χριστίνα Λαμπίρη και στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι φήμες υποστηρίζουν πως η Ευαγγελία «έφαγε» την Κωνσταντίνα, όπως είχε κάνει εκείνη με την είσοδό της στο Μες Στην Καλή Χαρά, το 2012.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Dancing With The Stars, η παρουσιάστρια του show ρωτήθηκε για τις εν λόγω φήμες και η απάντησή της ήταν αφοπλιστική: «Είναι αστείο όλο αυτό με την Σπυροπούλου, γελάω», είπε, ενώ, όταν της επεσήμαναν πως η Κωνσταντίνα θα είναι στο Survivor, ανέφερε «έφυγε ε; Το άκουσα, αλλά δεν ήμουν σίγουρη! Εσείς τα ξέρετε καλύτερα από εμένα!».
Κλείσιμο

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις: 



πηγή: peoplegreece
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης