Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Άνδρας έτοιμος για όλα

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Άνδρας έτοιμος για όλα

Το μοντέλο/personal trainer/Άδωνις/παίκτης της ομάδας των Μαχητών στο «Survivor» έχει το instagram feed που κάθε κοριτσόπουλο ονειρεύεται. Εντάξει, και το σώμα που κάθε άνδρας θα ήθελε να «χτίσει»  

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Άνδρας έτοιμος για όλα
Κάμψεις, pull-ups, sit-ups, βαθιά καθίσματα, μια ιδέα ακροβατικά, απ’ όλα έχει ο προσωπικός λογαριασμός του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου στο Instagram (@only.theo).
Το 37χρονο μοντέλο και personal trainer πριν την είσοδό του στο sequel του «Survivor» έδινε καθημερινά πόνο και σωματικό κάματο, προκειμένου να διατηρήσει αναλογίες σε κάθε περίπτωση ταιριαστές στον επαγγελματικό προσδιορισμό του. 

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο γοητευτικός wannabe Survivor έχει απαράμιλλη τεχνογνωσία στο να ιδρώνει τη φανέλα, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν την πολυφοράει τη φανέλα. 

Κλείσιμο





Στην πραγματικότητα προτιμά να γυμνάζεται topless. Πρόκειται άραγε για ναρκισσισμό, για κάποιου σπάνιου είδους αλλεργία ή μήπως για μία έκφανση της οικολογικής συνείδησής του, αφού λιγότερα ιδρωμένα φανελάκια σημαίνουν λιγότερα πλυντήρια, άρα λιγότερη κατανάλωση νερού, άρα μικρότερη επιβάρυνση για τον πλανήτη. 

Τις οίδε; Σε κάθε περίπτωση ο Θεοδωρόπουλος στη γυμναστική ρουτίνα του ή στην παραλία, στο λουτρό του σπιτιού του ή στα backstage κάποιας φωτογράφησης, στο βουνό, μα και στη θάλασσα φροντίζει να τροφοδοτεί με καντάρια άλιπης μάζας τους 46.500 followers του, οι οποίοι μετά την είσοδό του στο reality επιβίωσης προφανώς και θα αυξηθούν γεωμετρικά. 

Ίσως μάλιστα κάποιοι αποφασίσουν να οργανώσουν crowdfunding προκειμένου να του αγοράσουν μια ντουζίνα σωβρακοφανέλες που θα τον περιμένουν στωικά άμα τη επιστροφεί του από τον εξωτικό Δομίνικο. Με τόσο ιδρώτα δεν είναι να κάθεται στα ρεύματα. Θα πουντιάσει. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης