Γιώργος Χρυσοστόμου: «Εγώ πήγα την Παυλίδου στο ΚΑΤ και σε ιατροδικαστή»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Εγώ πήγα την Παυλίδου στο ΚΑΤ και σε ιατροδικαστή»

«Για να φτάσει να κάνει μήνυση η Σοφία σημαίνει ότι υπήρξε βία και επειδή μιλάω μαζί της κάθε μέρα και αν της ζητούσε ο Μάνος ένα συγγνώμη θα ήταν βάλσαμο για όλους και για την ίδια και για τα μεσημεριανά», είπε ο ηθοποιός 

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Εγώ πήγα την Παυλίδου στο ΚΑΤ και σε ιατροδικαστή»
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου ο οποίος μίλησε για το περιστατικό της Παυλίδου με τον Παπαγιάννη.

«Εγώ την πήγα στο ΚΑΤ σε δεύτερη φάση και μετά στην ιατροδικαστή. Είμαστε δεκαπέντε χρόνια φίλοι. Την είδα θλιμμένη… Για να φτάσει να κάνει μήνυση η Σοφία σημαίνει ότι υπήρξε βία και επειδή μιλάω μαζί της κάθε μέρα και αν της ζητούσε ο Μάνος ένα συγγνώμη θα ήταν βάλσαμο για όλους και για την ίδια και για τα μεσημεριανά και για όλους… Μίλησα χθες μαζί της και μου είπε ένα συγγνώμη θα ήθελα από το Μάνο... Είναι δύσκολο και για την ίδια γιατί έχει δυο παιδιά στην εφηβεία. Όταν τελειώσαμε μου είπε «πάω να μαγειρέψω στα παιδιά» και της λέω να παραγγείλλεις και μου λέει «πρέπει» και με τσάκισε… Έχει τους αυτόπτες μάρτυρες και του φίλες της… Συγγνώμη που δεν είμαι χαρούμενος σήμερα! Κι εγώ υπήρξα βίαιος… Είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας και το θέατρο, δεν είναι κάτι άλλο, απλά μπορεί κάποιες στιγμές να ξεπερνά το όριο κάποιος…».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης