«Βόμβα» στη showbiz: Ο Ντάνος εγκαταλείπει τον Σκάι για τον Alpha και γίνεται... ηθοποιός!

«Βόμβα» στη showbiz: Ο Ντάνος εγκαταλείπει τον Σκάι για τον Alpha και γίνεται... ηθοποιός!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανακοίνωσε στη Μενεγάκη τη συνεργασία του με τον Alpha - «Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο για εμένα», είπε μεταξύ άλλων ο Ντάνος

«Βόμβα» στη showbiz: Ο Ντάνος εγκαταλείπει τον Σκάι για τον Alpha και γίνεται... ηθοποιός!
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε το νέο του επαγγελματικό βήμα! Ο νικητής του Survivor αφού σκέφτηκε καλά τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αποφάσισε να ασχοληθεί με την… υποκριτική!

Ο Ντάνος πήρε την απόφαση να γίνει ηθοποιός και ανακοίνωσε την επιλογή του στην Ελένη Μενεγάκη. «Έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολύ στο παρελθόν να κάνω πάνω μου ένα τατουάζ. Τελικά δεν το αποφάσισα ποτέ γιατί δεν ήξερα τι να αποφασίσω να βάλω πάνω μου μόνιμα… Αποφάσισα να κάνω ένα τατουάζ. Πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο για εμένα και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που είναι κάτι καινούριο για εμένα. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ», και συνέχισε: «Ήταν μία μεγάλη πρόταση για εμένα. Δεν είναι κάτι που αποφάσισα χτες και είπα πάμε. Η πρόταση μου είχε γίνει από το καλοκαίρι. Και ο Αντρέας και ο Κούλης μετά από όλα αυτά που συζητήσαμε έχουμε δει ότι είναι εφικτό. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το καινούριο το πράγμα. Έχουν δείξει ότι είναι μία τρομερή ομάδα και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να μπω σε όλη αυτή την επιτυχία».


Δείτε περισσότερα στο βίντεο:
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης