Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά για το κλείσιμο του Mega

Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά για το κλείσιμο του Mega

«Στο Mega όλα τα χρόνια μας κράτησαν και συνεχίζουν να μας κρατούν παρέα… Λες “μεγάλωσα με το Mega”! Να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο», είπε η παρουσιάστρια

Η συγκίνηση της Φαίης Σκορδά για το κλείσιμο του Mega
Με συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο σχολίασαν στο Πρω1νό τις εξελίξεις στο Mega, το οποίο οδεύει προς το κλείσιμο στα τέλη Φλεβάρη, μετά την απόφαση των μετόχων να μην διεκδικήσουν μία από τις τηλεοπτικές άδειες.

Η παρέα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 δεν έκρυψε την θλίψη της, αλλά και την αγωνία για το μέλλον των 420 εργαζομένων του Mega οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια κρατούσαν όρθιο το κανάλι παραμένοντας απλήρωτοι.

«Είμαι φορτισμένη», παραδέχθηκε η Φαίη Σκορδά, που στο παρελθόν εργάστηκε στο κανάλι και, μετά την παράθεση των γεγονότων από τους συνεργάτες της, κατέληξε: «Αυτό που σκεφτόμουν είναι ότι η τηλεόραση είναι κάτι πολύ δυνατό, μπαίνει στα σπίτια μας και μας κρατάει συντροφιά. Πόσες είναι οι σειρές και οι ψυχαγωγικές εκπομπές στον ΑΝΤ1; Στο Mega όλα τα χρόνια μας κράτησαν και συνεχίζουν να μας κρατούν παρέα… Λες “μεγάλωσα με το Mega”! Να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης