Οι αποκαλύψεις της Μελέτη για Λιάγκα και Dancing With The Stars

Οι αποκαλύψεις της Μελέτη για Λιάγκα και Dancing With The Stars

«Είχε υπάρξει μια επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα στην αρχή της σεζόν, μήπως κάναμε κάτι μαζί, αλλά λόγω εγκυμοσύνης δεν προχώρησε -και όχι μόνο», είπε η παρουσιάστρια

Οι αποκαλύψεις της Μελέτη για Λιάγκα και Dancing With The Stars
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε.

Όπως αποκάλυψε, στις αρχές της σεζόν, συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα για να κάνουν κάτι τηλεοπτικά μαζί: «Είχε υπάρξει μια επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα στην αρχή της σεζόν, μήπως κάναμε κάτι μαζί, αλλά λόγω εγκυμοσύνης δεν προχώρησε -και όχι μόνο, και για άλλα πράγματα που συζητήσαμε με τον Γιώργο».

Όσο για τα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει το Dancing With The Stars, αποκάλυψε πως έμεινε στις συζητήσεις με τον Γιάννη Λάτσιο: «Τηλεοπτικά θα δούμε, έχει ο Θεός ακόμα, δεν ξέρουμε. Η σεζόν ούτως ή άλλως είναι χαμένη, είμαστε στο δεύτερο μισό και θα φύγω κιόλας στο δεύτερο μισό να γεννήσω. Ακόμα δεν έχουμε κάτι να πούμε για το Dancing With The Stars, έχουμε μείνει στις συζητήσεις με τον κ. Λάτσιο».

Κλείσιμο
Τέλος, αναφέρθηκε και στην διαμάχη της με τον ΣΚΑΙ χωρίς να θέλει να πει πολλά: «Με τον ΣΚΑΪ έχει γίνει μια διαδικασία, εγώ μένω σε αυτή τη διαδικασία και βλέπουμε. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό αυτή τη στιγμή».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης