Φιναλίστ του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» καταγγέλλει: «Δεν με άφησαν να δείξω τη ματωμένη Κύπρο»

Φιναλίστ του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» καταγγέλλει: «Δεν με άφησαν να δείξω τη ματωμένη Κύπρο»

Ο Ντίνος Κάντη υποστηρίζει πως επειδή ο παραγωγός του παιχνιδιού είναι Τούρκος η παραγωγή του άλλαξε το νούμερο  

Φιναλίστ του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» καταγγέλλει: «Δεν με άφησαν να δείξω τη ματωμένη Κύπρο»
Την εμφάνισή του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αναγκάστηκε να αλλάξει ο Ντίνος Κάντη και όπως υποστηρίζει υπεύθυνος γι’αυτό είναι ο Acun Ilicali. Όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του ήθελε στο νούμερο του να συμπεριλάβει μία εικόνα της ματωμένης Κύπρου, αλλά δεν τον άφησαν γιατί ,όπως λέει, ο παραγωγός είναι Τούρκος.  

«Στη δεύτερη φάση της συμμετοχής μου στο show είχα επιλέξει αντί της φωτογραφίας με τους κριτές να έβαζα στην κορυφή της πυραμίδας με τα ποτήρια την εικόνα της ματωμένης Κύπρου και το “δεν ξεχνώ”, αλλά μου το αρνήθηκαν. Προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, αλλά εγώ ξέρω γιατί δεν ήθελαν, επειδή ο παραγωγός ήταν Τούρκος», αναφέρει στην εφημερίδα Espresso και συνεχίζει:

«Μου είπαν ότι δεν θέλουν να πολιτικοποιήσουν την εκπομπή. Και απάντησα “δεν πρόκειται για πολιτική. Είναι η πατρίδα μας και είναι υπό κατοχή. Νομίζω ότι πρέπει να προβάλουμε το πρόβλημα, γιατί δεν μου αρέσει να ζω σε μια υπό κατοχή πατρίδα”.Στενοχωρήθηκα γιατί ήρθα στην Ελλάδα να παρουσιάσω το ταλέντο μου, που είναι η μητέρα πατρίδα για την Κύπρο. Δεν πήγα στην Τουρκία. Θεώρησα λοιπόν ότι θα ήταν όλα ok με αυτό, αλλά με σταμάτησαν. Έφυγα, αλλά με πήραν τηλέφωνο και είπα να μην το “τραβήξω”. Άλλαξα, λοιπόν, τη φωτογραφία κι έβαλα εκείνη των κριτών στην κορυφή της πυραμίδας με τα ποτήρια».

Κλείσιμο
Δείτε την εμφάνισή του:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης