Γιώργος Τσαλίκης: Η sold out περιοδεία και το νέο δισκογραφικό του βήμα

Γιώργος Τσαλίκης: Η sold out περιοδεία και το νέο δισκογραφικό του βήμα

Μετά από πολύμηνη απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα επιστρέφει... 

Γιώργος Τσαλίκης: Η sold out περιοδεία και το νέο δισκογραφικό του βήμα
Ο Γιώργος  Τσαλίκης τους τελευταίους 6 μήνες έχει κυριολεκτικά επισκεφτεί όλες τις γωνίες του πλανήτη, όπου υπάρχει ελληνισμός! Με τον στενό του συνεργάτη Βασίλη Μαυρογιάννη, ο οποίος είναι  τουρ- μάνατζερ του εξωτερικού για τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, έχουν σχεδιάσει μια περιοδεία η οποία ξεκίνησε από Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική και Καναδά με τις περισσότερες  εμφανίσεις που έχει κάνει Έλληνας καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Οι εμφανίσεις του Γιώργου είναι όλες sold out με τον κόσμο να έχει αγαπήσει την απίστευτη ενέργεια του, το διασκεδαστικό του πρόγραμμα και την παρουσία του σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, σε σχολεία του απόδημου ελληνισμού, σε γηροκομεία κ.τ.λ

Η τελευταία του στάση σε Αμερική και Καναδά η οποία κράτησε ενάμιση μήνα περιελάμβανε 11 εμφανίσεις οι οποίες σημείωσαν τέτοια επιτυχία που ο απόηχος τους «αναγκάζει» τον Γιώργο και την ομάδα του να πάρουν παράταση για 4 ακόμη εμφανίσεις σε Νέα Υόρκη, Κάλγκαρι, Σικάγο και Σαν Φρανσίσκο στις αρχές του χρόνου.

Κλείσιμο
Παράλληλα μετά από  πολύμηνη απουσία από τα δισκογραφικά δρώμενα επιστρέφει στην δισκογραφική στέγη της EpicMusic/EmiUniversal με καινούργιο single.

Ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί πολύ και του οποίου ο τίτλος όπως λένε οι συνεργάτες του Γιώργου του ταιριάζει γάντι. Επίσης, ο Γιώργος Τσαλίκης είναι σε συζητήσεις για την επανεμφάνιση του στην νυχτερινή Αθήνα μιας και λόγω της περιοδείας του στο εξωτερικό η οποία είχε οργανωθεί έναν χρόνο πριν,ο φετινός χειμώνας τον βρήκε εκτός πρωτεύουσας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης