Ο Πέτρος Κωστόπουλος γίνεται ηθοποιός

Ο Πέτρος Κωστόπουλος γίνεται ηθοποιός

Στο μιούζικαλ «Grease» που ανεβαίνει στο θέατρο Passport 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος γίνεται ηθοποιός
Την απόφασή του να ερμηνεύσει ρόλο στο μιούζικαλ “Grease” που ανεβαίνει στο θέατρο Passport ανακοίνωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιώργο Λιάγκα και το “ Late night show” και η οποία θα προβληθεί απόψε από τον ΑΝΤ1.

Ο πρώην εκδότης επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε πρόταση για ρόλο την οποία και αποδέχτηκε και αυτή την περίοδο προσπαθεί να αποστηθίσει τον ρόλο, κάτι που τον δυσκολεύει αρκετά. Επιπλέον σε 15 ημέρες ανοίγει και το νέο εστιατόριο με το οποίο θα συνεργαστεί σε ρόλο σεφ και όπως εξομολογήθηκε πρόκειται για μία ιδέα η οποία βασίζεται στην δημιουργία πρωτότυπων σάντουιτς.

Μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Κωστόπουλος, μίλησε και για την περίοδο της οικονομικής καταστροφής του διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να αποπειράται να αυτοκτονήσει. «Το μόνο που έκαναν ήταν να τρέχω με τη μηχανή μου με 220 χιλιόμετρα δίχως κράνος» είπε και διευκρίνισε πως ποτέ δεν θα αυτοκτονούσε σκεπτόμενος την ψυχολογία και τη ζωή των παιδιών του. 

Κλείσιμο
Ερωτώμενος για την σχέση της πρώην συζύγου του Τζένης Μπαλατσινού με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο κάνοντας λόγο για κάτι φυσιολογικό που αφορά τη ζωή του καθενός μετά το διαζύγιο.

Τέλος, όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για την συμμετοχή του στο τάλεντ σόου του «Ε» “Super Star Academy” είπε πως όντως το μετάνιωσε και πως ο λόγος που αποδέχθηκε τη πρόταση ήταν τα χρήματα που εισέπραξε και τα οποία είχε ανάγκη. 







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης