Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά τη διάρρηξη: «Η εικόνα ήταν αγριευτική…»

Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά τη διάρρηξη: «Η εικόνα ήταν αγριευτική…»

Άγνωστοι διέρρηξαν τη μονοκατοικία τους στη Βούλα και άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ

Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά τη διάρρηξη: «Η εικόνα ήταν αγριευτική…»
Το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα διέρρηξαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου στις 11/11, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ. 

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 και ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή έλειπαν από το σπίτι τους και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί. Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους.

Χθες, η Δέσποινα Βανδή μίλησε πρώτη φορά μετά τη διάρρηξη του σπιτιού της. Η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων πως ξεπέρασαν γρήγορα το περιστατικό και τόνισε το γεγονός πως είναι καλά η οικογένεια της. 
Κλείσιμο

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το πιο σοβαρό για μένα, είναι ότι είναι καλά ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Η εικόνα ήταν αγριευτική. Το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ήταν δύσκολο, αλλά ας μη το δραματοποιήσουμε. Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια που το παιδί της δολοφονήθηκε για 20 ευρώ, αυτές είναι δύσκολες καταστάσεις… Ήταν μία δύσκολη κατάσταση και δεν το εύχομαι σε κανέναν να του συμβεί. Δεν μπορώ να διανοηθώ αυτό το πράγμα… Θεωρώ πως όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει, όπως και το αντίθετο».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης