«Λύγισε» ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

«Λύγισε» ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Όλα ξεκίνησαν όταν στην σκηνή εμφανίστηκε ο μικρός Νίκος Πιπινιάς, ο οποίος παρουσίασε τον «Μηχανικό» παραδοσιακό χορό από την Κάλυμνο 

«Λύγισε» ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε ως guest κριτής στο χθεσινό επεισόδιο του, Ελλάδα Έχεις Ταλέντο στον ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής χάρισε μια ξεχωριστή νότα στο show, με τις ατάκες και το χιούμορ του.

Ωστόσο, μια εμφάνιση στα Judge Cuts έκανε τον Φώτη Σεργουλόπουλο να «λυγίσει». Όλα ξεκίνησαν όταν στην σκηνή εμφανίστηκε ο μικρός Νίκος Πιπινιάς, ο οποίος παρουσίασε τον «Μηχανικό» παραδοσιακό χορό από την Κάλυμνο.

Η εμφάνιση του μικρού ήταν συγκλονιστική, γι’ αυτό και οι κριτές ήταν ιδιαίτερα φορτισμένοι. Μάλιστα, ο Φώτης ανέφερε στο μικρό με βουρκωμένα μάτια:

Κλείσιμο
«Νίκο παίζεις πάρα πολύ καλά μπαίνεις μέσα στο συναίσθημα και πιστεύω πως στο μέλλον θα κάνεις πολύ ωραία πράγματα. Μου αρέσει που ασχολείστε με τους χορούς γιατί ο χορός είναι μία έκφραση που σε βοηθάει να ανέβεις ψηλά. Σου εύχομαι Νίκο στη ζωή σου…» και ολοκλήρωσε, λέγοντας του: «…Να κάνεις αυτό που θες και να μην χρειαστείς ποτέ μαγκούρα!».

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης