Δεν φεύγει η Ντορέττα...

Δεν φεύγει η Ντορέττα...

Οχι μόνο δεν κόβεται η εκπομπή, αλλά θα μεγαλώσει κιόλας...

Δεν φεύγει η Ντορέττα...
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική οδήγησαν τον ΣΚΑΪ στη απόφαση να ματαιώσει για τρεις συνεχόμενες ημέρες την προβολή της ζωντανής εκπομπής «Εδώ» που παρουσιάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αυτή ήταν και η αφορμή να αρχίσουν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες για πρόβα κοψίματος που σε συνδυασμό με τις χαμηλές επιδόσεις της εκπομπής δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα.

Μάλιστα, η ίδια η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Αλκηστις Μαραγκουδάκη παρενέβη προσωπικά σε σχόλια χρηστών στο facebook οι οποίοι εύλογα αναρωτήθηκαν γιατί δεν αναβλήθηκε ποτέ το «My style rocks» αλλά μόνο η εκπομπή «Εδώ». Η κυρία Μαραγκουδάκη εξέφρασε την πλήρη στήριξή της στην παρουσιάστρια και διευκρίνισε πως ήταν απόφαση του καναλιού να ενισχύσει την ενημέρωση λόγω των θυμάτων και των ζημιών και δεν υπάρχει σενάριο που να αφορά κόψιμο εκπομπής.

Πηγές από τον ΣΚΑΪ μάλιστα αναφέρουν πως από τις 14 Ιανουαρίου οπότε και ξεκινά η προβολή του «Survivor» η εκπομπή θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια καθώς θα μεταμορφωθεί σε «Survivor Πανόραμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης