Η Όλγα Πηλιάκη στην πρώτη της συνέντευξη: «Αποχώρησα από το Nomads και δεν το μετανιώνω»

Η Όλγα Πηλιάκη στην πρώτη της συνέντευξη: «Αποχώρησα από το Nomads και δεν το μετανιώνω»

Η Όλγα Πηλιάκη αποχώρησε πριν μία εβδομάδα οικειοθελώς από το Palawan 

Η Όλγα Πηλιάκη στην πρώτη της συνέντευξη: «Αποχώρησα από το Nomads και δεν το μετανιώνω»
Η Όλγα Πηλιάκη, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και μίλησε για την εμπειρία της στο Nomads. Η Ολυμπιονίκης και μητέρα δύο παιδιών αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει τους λόγους που την έκαναν να φύγει.

«Έχω ακούσει κάποια σχόλια και είμαι συγκινημένη γιατί είναι πολύ θετικά και μου έχουν δώσει μεγάλη δύναμη. Αποχώρησα από το παιχνίδι για προσωπικούς λόγους. Δεν υπάρχει λόγος τώρα να επεκταθώ πάνω σε αυτό. Δεν μετανιώνω καθόλου, γιατί το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Έφυγα πολύ ολοκληρωμένη και χαρούμενη...».

Η αδυναμία στα παιδιά της είναι μεγάλη και για το διάστημα που έλειψε η Ολυμπιονίκης, ανέφερε: «Έχω βρει άλλο μωρό! Δεν μπορούσε να σταθεί στον ποπό της και τώρα περπατάει. Ο Στέλιος ατάραχος την αφήνει περπατά μόνη της». Μάλιστα εξήγησε πως ήταν ιδιαίτερα σίγουρη ότι δεν θα αντιδρούσαν κάπως όταν την ξαναέβλεπαν σημειώνοντας: «Επειδή επικοινωνούμε πολύ με τα παιδιά μας και είχαμε συζητήσει πολύ με το Μανώλη ήμουν πολύ σίγουρη».

Κλείσιμο
Τι πρόκειται όμως να κάνει μετά το Nomads; 

«Σκεφτόμουν ήδη πολλά πράγματα πριν μπω. Είμαι επιχειρηματικό μυαλό. Είχαμε και με τον Στέλιο κάποιες επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης κυρίως. Γενικότερα αγαπάω πολύ τις γυναίκες και ειδικότερα μανούλες. Θα ήθελα πολύ να εστιάσω σε αυτό το κομμάτι. Το πώς μία μανούλα μπορεί να επανέλθει από μία εγκυμοσύνη. Έχουν γίνει ήδη κάποιες προτάσεις και από ραδιόφωνο και από τηλεόραση. Είναι κάτι που σκέφτομαι και εξαρτάται από το πόσο θα μου ταιριάζει. Είμαι θετική», επεσήμανε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης