Nomads, Ταλέντο ή Money Drops είδαν χθες οι τηλεθεατές;

Nomads, Ταλέντο ή Money Drops είδαν χθες οι τηλεθεατές;

Το τηλεπαιχνίδι του Star έκανε πρεμιέρα και απέναντί του δεν βρήκε μόνο το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, αλλά και το Nomads, που έκανε «πρώτη εμφάνιση» στις Κυριακές μας

Nomads, Ταλέντο ή Money Drops είδαν χθες οι τηλεθεατές;
Στη χθεσινή prime time των καναλιών, είχαμε μια νέα είσοδο, αυτής του καναλιού Star με το Money Drop που παρουσιάζει η ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου.  Το τηλεπαιχνίδι έκανε πρεμιέρα και απέναντί του δεν βρήκε μόνο το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, αλλά και το Nomads, που έκανε «πρώτη εμφάνιση» στις Κυριακές μας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδαμε τη μάχη τηλεθέασης ανάμεσα στις τρεις εκπομπές, με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Βίκυ Σταυροπούλου να προβάλλεται από τις 9 ως τις 10 το βράδυ. Σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, η εκπομπή του ΣΚΑΪ κατέκτησε την πρωτιά με το NOMADS να ακολουθεί.

Αναλυτικά, σε γενικό σύνολο το Ελλάδα έχεις ταλέντο σημείωσε 27,9% με το NOMADS να έπεται με 20% και το Money Drop να κλείνει την τριάδα με 11,2%.

Στο δυναμικό κοινό και τις ηλικίες 15-44 την πρώτη θέση είχε και πάλι η εκπομπή του ΣΚΑΪ με 25,2%. Το reality επιβίωσης άγγιξε το 21,7% και το τηλεπαιχνίδι του Star το 10,5%.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης