Η κόρη της Βέτας Μπετίνη αποκαλύπτει: «Ακόμα δεν έχουμε βρει γιατί έφυγε»

Η κόρη της Βέτας Μπετίνη αποκαλύπτει: «Ακόμα δεν έχουμε βρει γιατί έφυγε»

«Μέναμε όλοι μαζί, ήταν την τελευταία βδομάδα κουρασμένη πολύ, αρχίσαμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις, την Δευτέρα μπήκε στο νοσοκομείο», αποκάλυψε μεταξύ άλλων 

Η κόρη της Βέτας Μπετίνη αποκαλύπτει: «Ακόμα δεν έχουμε βρει γιατί έφυγε»
Την Παρασκευή το μεσημέρι θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στη Βέτα Μπετίνη, τη συμπαθή ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη. Η κόρη της, μάλιστα, καλεί όλους όσοι δώσουν το «παρών» να φορέσουν «χρώματα φωτεινά όπως της ταιριάζει... άλλωστε η ψυχή της ταξιδεύει ήδη σε μέρη αγαπημένα πριν ενωθεί και πάλι με το Φως!».

Η κόρη της ηθοποιού,  Λιάνα Καραγιαννίδου, μίλησε για τον χαμό της μητέρας της, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε ότι ακόμα δεν γνωρίζουν από τη έφυγε.

«Μέναμε όλοι μαζί, ήταν την τελευταία βδομάδα κουρασμένη πολύ, αρχίσαμε να κάνουμε πολλές εξετάσεις, την Δευτέρα μπήκε στο νοσοκομείο. Γίνανε όλα πάρα πολύ γρήγορα, ακόμα δεν έχουμε προλάβει να βρούμε για ποιον ακριβώς λόγο έφυγε. Προλάβαμε να της πούμε όλα αυτά που είχαμε πολλά χρόνια να τα λέμε αυτά. Έχουμε πολλή αγάπη όλη η οικογένεια. Έχουμε πολλή μεγάλη αγάπη με την μαμά μου. Είμαστε αδερφές, είμαστε φίλες!»

Κλείσιμο
Στην εκπομπή μίλησε και ο Δημήτρης Χαβρές, γαμπρός της ηθοποιού. «Μας την έκανε. Εδώ και ενάμιση μήνα κάναμε εξετάσεις, δεν της έβρισκαν τίποτα, τη Δευτέρα μπήκαμε, είχε νεφρική ανεπάρκεια, και σε δυο μέρες έφυγε».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης