Ο Αρναούτογλου απαντά στις καταγγελίες που θέλουν τη Καλογρίδη να «έκλεψε» σε αγώνισμα

Ο Αρναούτογλου απαντά στις καταγγελίες που θέλουν τη Καλογρίδη να «έκλεψε» σε αγώνισμα

«Για ποιόν λόγο να στηρίξουμε την Νατάσα»; Αναρωτιέται ο παρουσιαστής 

Ο Αρναούτογλου απαντά στις καταγγελίες που θέλουν τη Καλογρίδη να «έκλεψε» σε αγώνισμα
Στο επεισόδιο της Παρασκευής στο Nomads, η εμφάνιση της Νατάσας Καλογρίδη στο αγώνισμα της αποχώρησης συζητήθηκε πολύ, καθώς αρκετοί τηλεθεατές ανέφεραν ότι παραβίασε τον κανονισμό. Η Νατάσα ακουμπούσε το σώμα της σε σημείο της κατασκευής που δεν έπρεπε και ο διαιτητής δεν το είδε.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε τηλεφωνικώς σήμερα στο Πρωινό του ant1 για το συγκεκριμένο περιστατικό και είπε ότι δεν μπορεί εκείνος να κρίνει, απο τη στιγμή που στο παιχνίδι υπήρχε διαιτητής. 

«Ουσιαστικά δεν θα έπρεπε να την δώσω εγώ αυτή την απάντηση... Πολλές φορές βλέπω κι εγώ ότι γίνεται κάτι άδικο, αλλά υπάρχει κριτής. Ο Φώτης έχασε από τη Νατάσα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που έχασε από την Εύη Ιωαννίδου... Ο διαιτητής έκανε τρεις φορές παρατήρηση στη Νατάσα, έκανε και κάποιες παρατηρήσεις στον Φώτη, αλλά δεν σταμάτησε τον αγώνα. Εγώ δεν μπορώ να παρέμβω σ' αυτό... Από εκεί που καθόμουν κι εγώ φαινόταν ότι η Νατάσα καθόταν. 

Κλείσιμο
 Ο διαιτητής όμως ήταν από τα πλάγια. Αυτό που ζητήθηκε από εμάς είναι ότι αν ξαναπαιχτεί αυτό το παιχνίδι να σηκωθεί ο τοίχος πιο ψηλά, ώστε να μην μπορούν να ακουμπήσουν... Εγώ σαν παρουσιαστής δεν μπορώ να πω στον διαιτητή ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά του...».

Και είπε σε έντονο ύφος: «Για ποιόν λόγο να στηρίξουμε την Νατάσσα; Είπαν ότι θα την κρατήσουμε με την ψηφοφορία, αλλά τελικά μπήκε στην διαδικασία» και τόνισε ότι ο Φώτης Φιλιππόπουλος,ο οποίος αποχώρησε, είχε χάσει στο ίδιο αγώνισμα και όταν έπαιξε κόντρα στην Εύη Ιωαννίδου, την πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης