Πρεμιέρα με... φάρσα από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πρεμιέρα με... φάρσα από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα θέλησε να παρουσιάσει την ομάδα της αναφέροντας, «θα ξεκινήσω με το να σας γνωρίσω την ομάδα γιατί εσείς νομίζετε ότι την ξέρετε…»

Πρεμιέρα με... φάρσα από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πρεμιέρα είχε σήμερα το απόγευμα, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, η νέα εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τίτλο «Εδώ». 
 
Στην έναρξη, η παρουσιάστρια μίλησε με βίντεοκλήση στο κινητό με όλους τους παρουσιαστές του ΣΚΑΪ οι οποίοι της έδωσαν ευχές αλλά και συμβουλές για το νέο της ξεκίνημα.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο πλατό και είπε την πρώτη καλησπέρα. «Καλησπέρα σας, καλώς ήλθατε ΕΔΩ. Είμαστε κοντά σας κάθε μέρα και το Σάββατο», είπε αρχικά και ενημέρωσε το κοινό ότι το σκηνικό της εκπομπής δεν είναι έτοιμο. «Το σκηνικό θα γίνεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμο».

Η Ντορέττα θέλησε να παρουσιάσει την ομάδα αναφέροντας «Θα ξεκινήσω με το να σας γνωρίσω την ομάδα γιατί εσείς νομίζετε ότι την ξέρετε…» κι ενώ περιμέναμε τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο πάνελ βρέθηκαν η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Ζαρίφη.

Οι τρεις γυναίκες ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα θέματα της εκπομπής. Λίγη ώρα αργότερα το μυστήριο έληξε αφού επρόκειτο μόνο για μια καλοστημένη φάρσα. Ο Δημήτρης και ο Κωνσταντίνος έκαναν παρέμβαση στην εκπομπή και τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους.
Κλείσιμο

Δείτε τα αποσπάσματα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης