Ο πρώην Survivor Σπύρος Σούλης σχολιάζει το Nomads και «αδειάζει» τους διάσημους

Ο πρώην Survivor Σπύρος Σούλης σχολιάζει το Nomads και «αδειάζει» τους διάσημους

Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor έκανε μία σύγκριση με το τότε και το τώρα

Ο πρώην Survivor Σπύρος Σούλης σχολιάζει το Nomads και «αδειάζει» τους διάσημους
Μπορεί το Survivor και το Nomads να είναι ριάλιτι επιβίωσης, αλλά σίγουρα οι συνθήκες διαβίωσης στο πρώτο ήταν αρκετά πιο δύσκολες. Στο παιχνίδι του ANT1, οι ομάδες έχουν την ευκαιρία να μείνουν σε βίλα ή σε ψαροχώρι, όπου έχουν την δυνατότητα να τρώνε κανονικά και να κάνουν μπάνιο. Από την άλλη, μόνο μια ομάδα είναι εκείνη που αναγκάζεται να μείνει στη ζούγκλα. Για αυτή την εβδομάδα είναι οι διάσημοι!

Βέβαια, κανένα από αυτά, δεν συγκρινόταν με το πρώτο Survivor στο Mega, όπου οι συνθήκες διαβίωσης ήταν ακόμη πιο τρομακτικές. Ένας από τους παίκτες του παλιού ριάλιτι ήταν και ο Σπύρος Σούλης. Ο παρουσιαστής, μάλιστα, παρακολουθεί τις εξελίξεις του Nomads και σχολιάζει αυτά που του κάνουν εντύπωση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
 
Η τελευταία ανάρτηση του Σπύρου αφορούσε την ομάδα της Φωτιάς, όπου αναγκάστηκαν να μείνουν στη ζούγκλα, μετά την ήττα τους στο παιχνίδι επικράτειας. Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor έκανε μία σύγκριση με το τότε και το τώρα, αναφέροντας ότι στο παλιότερο δεν είχαν καν έπαθλο φαγητού.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης