Η Ελένη Μενεγάκη γονάτισε on air μπροστά στην Έλενα Ακρίτα

Η Ελένη Μενεγάκη γονάτισε on air μπροστά στην Έλενα Ακρίτα

Πριν ξεκινήσουν τον τηλεοπτικό τους διάλογο η παρουσιάστρια ρώτησε τη δημοσιογράφο και συγγραφέα πώς πήρε την απόφαση να βρεθεί σε μια lifestyle και πιο… ελαφριά εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη γονάτισε on air μπροστά στην Έλενα Ακρίτα
Η Έλενα Ακρίτα, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, για πρώτη φορά, με αφορμή τα νέα της μυθιστορήματα.

Πριν ξεκινήσουν τον τηλεοπτικό τους διάλογο η παρουσιάστρια κοίταξε στα μάτια τη δημοσιογράφο και συγγραφέα και τη ρώτησε ευθέως πώς πήρε την απόφαση να βρεθεί σε μια lifestyle και πιο… ελαφριά εκπομπή.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα αιφνιδίασε την Ελένη Μενεγάκη. «Το έχουμε κουβεντιάσει πολλές φορές αυτά τα χρόνια να συναντηθούμε τηλεοπτικά και δεν έτυχε να γίνει. Όταν είδα ότι πέρυσι κορυφώθηκε μια αρνητική ενέργεια με εσάς – αν και δεν πιστεύω πολύ στην αρνητική ενέργεια – και αυτό με πολύ διαφορετικό τρόπο και πολλά περισσότερα χρόνια το νιώθω κι εγώ (…) και αφορά ανθρώπους που καταφέρνουν και είναι στην επιφάνεια… και αυτή η λύσσα για αποδόμηση, με έπιασε ένα ανάποδο και είπα “θέλω να πάει καλά αυτή η γυναίκα”. Δεν είμαστε φίλες αλλά θέλω να πάει καλά. Το πολεμάει έντιμα, με απίστευτες τηλεοπτικές σαχλαμάρες  αλλά και με πάρα πολύ καλές στιγμές. (…) Θέλω να μείνετε κι άλλο κυρία Μενεγάκη, θέλω να μείνετε εκεί που είστε», είπε με απόλυτη ειλικρίνεια και με την παρουσιάστρια να την ευχαριστεί από καρδιάς.

Κλείσιμο
Στο τέλος της συνέντευξης η Ελένη Μενεγάκη γονάτισε δίπλα στην Έλενα Ακρίτα, την ευχαρίστησε για την παρουσία της στην εκπομπή και της ζήτησε όποια στιγμή επιθυμεί στο μέλλον να της «χαρίζει» λίγο από το χρόνο της ώστε να συζητούν ως γυναίκα προς γυναίκα για όλα όσα απασχολούν τις ίδιες αλλά και την κοινωνία.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης