Έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός και δημοσιογράφος Κώστας Βλουτής

Έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός και δημοσιογράφος Κώστας Βλουτής

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή χθες βράδυ, ενώ πριν λίγες μέρες με μια ανάρτησή του στο facebook ζητούσε στους φίλους του να του ευχηθούν «περαστικά γιατί το είχε ανάγκη»

Έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός και δημοσιογράφος Κώστας Βλουτής
Είχε αφιερώσει τη ζωή του στην δημοσιογραφία, τους στίχους αλλά και τα ΑΜΕΑ με ενεργή δράση τα τελευταία χρόνια. Ο Κώστας Βλουτής έφυγε από ανακοπή καρδιάς και την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το facebook ο καλός του φίλος Κώστας Γαρουφάλης.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή χθες βράδυ, ενώ πριν λίγες μέρες ο ίδιος με μια ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ζητούσε στους φίλους του να του ευχηθούν «περαστικά γιατί το είχε ανάγκη».

Κλείσιμο


Ο Κώστας Βλουτής, ασχολήθηκε με την παρουσίαση, την υποκριτική και είχε βραβευτεί με 45 διεθνή και ελληνικά βραβεία από Φεστιβάλ Τραγουδιού. Από τα 17 του χρόνια, όπως αποκαλύπτουν οι φίλοι του, στηρίζει τα ΑΜΕΑ και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ήταν αυτός που στάθηκε δίπλα στους αθλητές δίνοντάς τους κουράγιο.



Ο ξαφνικός χαμός του όμως, βύθισε στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν καλά. «Σήμερα έφυγε από την ζωή ένας πολύ σημαντικός και άξιος άνθρωπος...Όλη η ζωή του ήταν αφιερωμένη στην αγαθοεργία καθώς ήταν πάντα δίπλα όχι μόνο στα παιδιά Α.Μ.Ε.Α αλλά και σε κάθε συνανθρώπο που είχε ανάγκη...Παράλληλα στήριζε τα όνειρα των νέων ανθρώπων με τις πολύτιμες συμβουλές του... Ο Καζαντζάκης κάποτε έγραψε πως μια αστραπή είναι η ζωή μας μα προλαβαίνουμε... Κι εσύ πρόλαβες να δώσεις ηθική, αγάπη και ανιδιοτελή προσφορά...Καλό παράδεισο Κωστή Βλουτή ...», γράφει στο facebook ο τραγουδιστής Νίκος Παπαγεωργίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης