Ξεκίνησε η δικαστική μάχη της Ελένης Μενεγάκη με την Τάνια Ιακωβίδου

Ξεκίνησε η δικαστική μάχη της Ελένης Μενεγάκη με την Τάνια Ιακωβίδου

«Χαρακτηρίστηκε η Μενεγάκη "παρτάκιας", "killer·" και "ανήθικη επαγγελματικά"»; Ρώτησε ο δικηγόρος της γνωστής παρουσιάστριας τον μάρτυρα  

Ξεκίνησε η δικαστική μάχη της Ελένης Μενεγάκη με την Τάνια Ιακωβίδου
Η Ελένη Μενεγάκη, στις αρχές του καλοκαιριού είχε καταθέσει αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή, Τάνιας Ιακωβίδου. Η παρουσιάστρια έχει ενοχληθεί και θυμώσει
με τη γνωστή δημοσιογράφο για όλα όσα είχε πει για εκείνη σε εκπομπή του Epsilon, κι έτσι κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Η 
δικαστική διαμάχη, ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες και τ
Κλείσιμο
α προβλήματα τα οποία προκάλεσαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη οι δηλώσεις της Τάνιας Ιακωβίδου πρωταγωνίστησαν στους διαλόγους του δικαστικού ραντεβού που είχαν προχθές στο Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Έθνος», η Ελένη εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Νίκο Αγαπηνό, ενώ από την πλευρά της δημοσιογράφου εμφανίστηκε μόνο ο σύζυγός της, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκπροσωπηθεί. 

«Δεν υπάρχει συναίνεση για να λυθεί το πρόβλημα εξωδίκως, αυτό βλέπω... Ο δικηγόρος της γυναίκας μου, ο κ. Καπερνάρος, βρίσκεται σε άλλο δικαστήριο. Ζητούμε αναβολή» ανέφερε ο σύζυγός της κυρίας Ιακωβίδου όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Έθνος.
Ωστόσο, σε πολιτικά δικαστήρια ο διάδικος μπορεί να εκπροσωπηθεί μόνο από δικηγόρο, σε αντίθεση με τα ποινικά, με αποτέλεσμα η πρόεδρος της έδρας να βάλει «φρένο» στον σύζυγο της δημοσιογράφου.

Από την πλευρά του, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση, ο δικηγόρος της κυρίας Μενεγάκη πρότεινε να ζητήσει εκείνος αναβολή, αρκεί να εκδοθεί προσωρινή διαταγή από την έδρα, που θα απαγορεύει στη δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή της ΝΔ να αναφερθεί ξανά στην παρουσιάστρια του Alpha.



Το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα η δίκη να αρχίσει κανονικά με την εξέταση του μάρτυρα και παραγωγού της παρουσιάστριας Κεβόρκ ντε Σαρκισιάν. «Είμαι παραγωγός στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και άλλων ψυχαγωγικών εκπομπών» είπε ο μάρτυρας, με τον κ. Αγαπηνό να συμπληρώνει «στον Alpha!» και την πρόεδρο να σχολιάζει: «Ε, πού θα ήταν; Στο CNN; Μακάρι, δηλαδή, ο άνθρωπος, αλλά τι να πω;»...

Ο γνωστός παραγωγός, ο οποίος στο παρελθόν έχει καταθέσει ξανά σε υποθέσεις που αφορούν στον τηλεοπτικό σταθμό της Κάντζας, συνέχισε περιγράφοντας τις συνέπειες που υπέστη η εκπομπή της παρουσιάστριας λόγω όσων ανέφερε η κυρία Ιακωβίδου.

«Αυτά που ακούστηκαν ήταν βαριά. Φάνηκαν και οι συντελεστές της εκπομπής που τη φιλοξενούσαν να αιφνιδιάζονται. Θεωρώ ότι ξέφυγε. Μίλησε για "στυμμένες λεμονόκουπες" και έκανε χαρακτηρισμούς. Έθιξε την Ελένη Μενεγάκη. Εμένα, ως παραγωγός που είμαι, μου προκάλεσε πρόβλημα. Φανταστείτε τον επόμενο που ήθελα να "κλείσω". Να μου ζητάει ρήτρες για να μην τον πετάξουν σαν "λεμονόκουπα"» είπε ο κ. Ντε Σαρκισιάν, για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος με την έδρα:

Πρόεδρος: «Στη συνέχεια, η κυρία Ιακωβίδου έκανε κάποια κίνηση;»

Μάρτυρας: «Δεν την πήρε κάποιο τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, για τον οποίο έγινε και το σχόλιο, παραμένει στο μισθολόγιο της εκπομπής. Δεν πετάχτηκε. Εχει άλλη εργασία μέσα στον σταθμό. Κατά την εκτίμηση μου, ήταν τραγική τοποθέτηση αυτή της κυρίας Ιακωβίδου».

Δικηγόρος: «Χαρακτηρίστηκε η Μενεγάκη "παρτάκιας", "killer·" και "ανήθικη επαγγελματικά";».

Μάρτυρας: «Ναι, βεβαίως. Και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ήταν παγωμένοι».

Πρόεδρος: «Μόνη της επανερχόταν ή την τσιγκλούσε κάποιος;».
Σύζυγος Ιακωβίδου: «Αυτά γίνονται πίσω από την κάμερα».

Πρόεδρος: «Δεν ακούγεστε, κύριε... Μπροστά στην κάμερα, λέμε».
Μάρτυρας: «Μπροστά δεν φαινόταν».
Μετά τη λήξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο σύζυγος της κυρίας Ιακωβίδου ξεκαθάρισε στην έδρα ότι η ίδια δεν είχε πρόθεση να θίξει την κυρία Μενεγάκη.
«Ξέρετε, προσπαθούσε να εκπροσωπήσει τους ανέργους δημοσιογράφους! Η σύζυγός μου μπορεί να κάνει και γραπτή δήλωση ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει κανέναν».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης