Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Μεταξόπουλο- Έπαθε εγκεφαλικό μετά το χωρισμό του

Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Μεταξόπουλο- Έπαθε εγκεφαλικό μετά το χωρισμό του

«Πέρασα διπλό εγκεφαλικό και ό,τι είμαι καλά το οφείλω στην Παναγία πρώτα και μετά στο χορό», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του 

Δύσκολες ώρες για τον Φώτη Μεταξόπουλο- Έπαθε εγκεφαλικό μετά το χωρισμό του
Δύσκολες ώρες πέρασε μέσα στο καλοκαίρι ο Φώτης Μεταξόπουλος, καθώς χώρισε από την σύντροφό του Σοφία Τρανά, πέρασε διπλό εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε για λίγο καιρό στο νοσοκομείο.

«Πέρασα διπλό εγκεφαλικό και ό,τι είμαι καλά το οφείλω στην Παναγία πρώτα και μετά στο χορό», αποκάλυψε στην Espresso ο Φώτης Μεταξόπουλος. Ο γνωστός χορευτής που χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης ήταν μόνος στο σπίτι όταν αισθάνθηκε μια δυσφορία. «Είδα στον κήπο ένα τριαντάφυλλο και το έκοψα για να το βάλω στις εικόνες. Μόλις το άφησα δεν αισθάνθηκα καλά. Πήγα στην κουζίνα και φτάνοντας στο νεροχύτη άρχισα σιγά σιγά να πέφτω», εξομολογήθηκε ο Φώτης Μεταξόπουλος.


Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα φαίνεται πως συνήλθε και επικοινώνησε με τον γιατρό και τα παιδιά του. Ένιωθε όμως να αρχίζει να μουδιάζει το χέρι του και θορυβήθηκε και πάλι. Μόλις πήγε στο νοσοκομείο είχε και πάλι τα ίδια συμπτώματα και αμέσως έκανε αξονική. «Είδαν ότι δεν είχα κάτι στο κεφάλι και δυο μέρες μετά μου έκαναν μαγνητική, που έδειξε διπλό εγκεφαλικό», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και μετά από την περίοδο της ανάρρωσης, ο Φώτης Μεταξόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης