Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Έφυγαν μαζί για Αμερική

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Έφυγαν μαζί για Αμερική

Στη Νέα Υόρκη θα περάσουν την εβδομάδα που ξεκίνησε

Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Έφυγαν μαζί για Αμερική
Στη Νέα Υόρκη θα περάσουν την εβδομάδα που ξεκίνησε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το ζευγάρι αναχώρησε σήμερα για την πρωτεύουσα του κόσμου με αφορμή το 5ο Ετήσιό Δείπνο (5th Annual Gala) που διοργανώνει η οργάνωση Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative, THI). Ο Έλληνας καλλιτέχνης είναι επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς που θα συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της ομογένειες και όχι μόνο.

Κατά τη διάρκειά του Gala θα βραβευτεί για το φιλανθρωπικό της έργο και για τον ηγετικό της ρόλο στον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της UNESCO είχε βραβευτεί πριν από δύο χρόνια και από το Ίδρυμα «Robert F. Kennedy Human Rights».

Η βράβευση θα λάβει χώρα στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Χίλτον και όπως και τα προηγούμενα χρόνια αναμένεται να είναι «sold out».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο κορυφαίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είναι ο «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ». Επίσης, θα κορυφώσει και το καλλιτεχνικό σκέλος του Gala.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης