Σε απόγνωση η ηθοποιός Μαρία Ξενουδάκη- Η έκκληση της στη Λυδία Κονιόρδου

Σε απόγνωση η ηθοποιός Μαρία Ξενουδάκη- Η έκκληση της στη Λυδία Κονιόρδου

«Αν κλείσει το θέατρό μου, θα πεθάνω», λέει στην υπουργό η ηθοποιός

Σε απόγνωση η ηθοποιός Μαρία Ξενουδάκη- Η έκκληση της στη Λυδία Κονιόρδου
Κραυγή αγωνίας από την ηθοποιό, σκηνοθέτιδα και ποιήτρια Μαρία Ξενουδάκη που κάνει έκκληση στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου για να μην κλείσει το θέατρο της. Η Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στέλνει μήνυμα – σοκ και ζητά να μην μπει λουκέτο στον καλλιτεχνικό χώρο που δημιούργησε πριν 39 χρόνια.

Μιλώντας στην Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά αναφέρει: «Αν κλείσει το “Αντιθέατρο” θα πεθάνω... Κυριολεκτώ! Αν δεν πάρω χρήματα θα φτάσω στα άκρα... Θέλω να ενδιαφερθεί το υπουργείο Πολιτισμού και συγκεκριμένα η κυρία Κονιόρδου να μου δώσει τις επιχορηγήσεις που δεν πήρα ποτέ και αναμφισβήτητα ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ», αναφέρει η Μαρία Ξενουδάκη που βρίσκεται σε οικονομική ασφυξία και προσθέτει: 

«Σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις φτάνω, ύστερα από μια ενδογενή κρίση που δεν ελέγχεται από το νοητικό πεδίο μου». Η ίδια αποκαλύπτει πως τρία χρόνια μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε παίρνει αντικαταθλιπτικά χάπια, χωρίς να κάνει κατάχρηση και πως τα οικονομικά προβλήματα την έχουν φέρει σε αδιέξοδο.

Κλείσιμο


Η σκοτεινή περίοδος μετά το χαμό του συντρόφου της Άκη Τασούλη το 2014, που επηρέασε πολύ την ψυχολογία της, έχει περάσει και ετοιμάζεται από το Νοέμβρη να ανεβάσει νέα θεατρική παράσταση. Όμως, τα οικονομικά ζητήματα με το «Αντιθέατρο» και ο κίνδυνος να κλείσει την ανάγκασαν να κάνει έκκληση προς τη Λυδία Κονιόρδου.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης