Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Στο St Tropez για το γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Στο St Tropez για το γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο παρουσιαστής του Survivor έγινε καλός φίλος με τον Τούρκο παραγωγό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του παιχνιδιού επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Στο St Tropez για το γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί
Γαμπρός ντύθηκε χθες ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος ενώθηκε  με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Σεϊμά.

Οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι και τρελά ερωτευμένοι και φρόντισαν να το γιορτάσουν παρέα με συγγενείς και καλούς φίλους. Ο γάμος έγινε χθες στο Σεν Τροπέ και απόψε θα γίνει μεγάλη δεξίωση. Το πάρτυ θα διαρκέσει τρεις μέρες και όλοι οι προσκεκλημένοι είναι φιλοξενούμενοί του. 

Από το γαμήλιο πάρτυ δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Κλείσιμο
Ο παρουσιαστής του Survivor έγινε καλός φίλος με τον Τούρκο παραγωγό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του παιχνιδιού επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και φυσικά βρέθηκαν μαζί μετά το παιχνίδι και στη Μύκονο. Το ίδιο συνέβη και με τα κορίτσια τους, με την Χριστίνα Μπόμπα να μην μπορεί να λείψει φυσικά από το γάμο της φίλης της πια Seyma Subasi. Ο Σάκης με τη Χριστίνα ταξίδεψαν από την Ελλάδα στο St Tropez για τους δυο φίλους τους και δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν φωτογραφίες και video στα social media.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης