Μαρία Κορινθίου: «Και μπρατσάκια έχω, και κ..... έχω πλάτσα- πλούτσα»

Μαρία Κορινθίου: «Και μπρατσάκια έχω, και κ..... έχω πλάτσα- πλούτσα»

Πριν λίγες μέρες, ένας followers της στο Instagram σχολίασε αρνητικά το σώμα της και η ηθοποιός του απάντησε 

Μαρία Κορινθίου: «Και μπρατσάκια έχω, και κ..... έχω πλάτσα- πλούτσα»
Η Μαρία Κορινθίου, είναι από τις γυναίκες που έχουν συμφιλιωθεί με την εμφάνισή τους και το αποδεικνύει ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram χωρίς ρετούς. 

Ανάμεσα στα δεκάδες θετικά σχόλια για την εμφάνιση της, υπάρχουν και εκείνοι που τη σχολιάζουν με αρνητικά λόγια, αλλά η ηθοποιός δεν τους χαρίζεται. 

Πριν λίγες μέρες, ένας followers της στο Instagram σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία της γράφοντας: «Την είδα από κοντά χθες στο Mallστην Αθήνα, έπινε καφέ κι έκανε και κάτι ψώνια. Και μπρατσάκια έχει και περιφέρεια αρκετή έχει…πλατς πλατς πήγαινε».

Κλείσιμο


Η Μαρία Κορινθίου έκανε print screen το σχόλιο του και το ανέβασε στη ροή του Instagram ενώ μετά του απάντησε με ένα βίντεο στα stories του instagram: «Μα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Κάτι τέτοιους τύπους σαν εσένα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε , λίγο όπως εσύ προσπαθείς να κάνεις σε εμένα. Κοίτα να δει τι γίνεται. Και μπρατσάκια έχω, και κωλάκι-άρα- έχω πλάτσα πλούτσα. Λίγο άσκοπο το σχόλιο σου, χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, προφανώς για να προσβάλεις. Παιδιά, ξέρω και μου λέτε γιατί ασχολούμαι αλλά δεν γίνεται, γιατί κάτι τέτοιοι τύποι, αυτά θα τα λένε και σε άλλες κοπέλες, σχόλια άσχημα για τα κιλά τους».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης