Ραχήλ Μακρή: «Η Μπεκατώρου ήταν άξεστη και απαράδεκτη»

Ραχήλ Μακρή: «Η Μπεκατώρου ήταν άξεστη και απαράδεκτη»

Η «κόντρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την πολιτικό ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και αιτία ήταν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη

Ραχήλ Μακρή: «Η Μπεκατώρου ήταν άξεστη και απαράδεκτη»
Σήμερα, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, μεταδόθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Η πρώην βουλευτής μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου, για την οποία όμως δεν αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την παρουσιάστρια του Ant1 «άξεστη και απαράδεκτη».

«Θα πήγαινα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχω πρόβλημα. Στη Μαρία Μπεκατώρου, όχι. Ήταν άξεστη και απαράδεκτη, χωρίς να με γνωρίζει και έπαιζε τον συνήγορο για κάποια άλλη, χωρίς να ασχοληθώ μαζί της και χωρίς να τη γνωρίζω. Αν την έβλεπα από κοντά, δεν θα της έλεγα τίποτα. Γιατί να της πω; Δεν με ενδιαφέρει», είπε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή.

Δείτε όσα είπε η Ραχήλ Μακρή για τη Μαρία Μπεκατώρου…

Κλείσιμο


Η «κόντρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την πολιτικό ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και αιτία ήταν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη. 

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλημερούδια», ανέφερε πως δεν παρακολουθεί την «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης κυρίως λόγω ηλικίας: «Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».

Η Μαρία Μπεκατώρου, σχολίασε, τότε, μέσα από την εκπομπή της, τις εν λόγω δηλώσεις και δεν μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή, καθώς είπε: «Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης