Βασίλειος Κωστέτσος: Δείχνει την ουλή που απέκτησε από την επέμβαση καρδιάς

Βασίλειος Κωστέτσος: Δείχνει την ουλή που απέκτησε από την επέμβαση καρδιάς

Φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος περιοδικού, δηλώνοντας, «Έχω μια νέα καρδιά»

Βασίλειος Κωστέτσος: Δείχνει την ουλή που απέκτησε από την επέμβαση καρδιάς
Πριν μερικές εβδομάδες, ο Βασίλειος Κωστέτσος νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει μια σοβαρή επέμβαση στην καρδιά. 

Τελικά, όλα πήγαν καλά και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Down Town, δηλώνοντας “Έχω μια νέα καρδιά”! 

Ο Βασίλειος Κωστέτσος μιλάει, μεταξύ άλλων, για τους φίλους που εξαφανίστηκαν, το bullying αλλά και τη ζωή του από εδώ και πέρα, μετά την σοβαρή εγχείρηση.

Κλείσιμο
«Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις την ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς», ξεκινάει η συνέντευξη του γνωστού σχεδιαστή.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως μόλις ο Βασίλειος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αποκάλυψε ότι κάποιοι φίλοι του δεν τον βοήθησαν σε αυτή την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, δηλώνοντας: "Κάνω restart στη ζωή μου, αλλά θα γίνει ξεσκαρτάρισμα... Ζήτησα απο τους φίλους μου αίμα και δεν έτρεξαν να μου δώσουν... και μου έδωσε ένας ταξιτζής.. που με πήγε κάπου μια μέρα».
 
Δείτε τη φωτογραφία:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης