Η συγκίνηση της μητέρας του Μάριου Πρίαμου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

Η συγκίνηση της μητέρας του Μάριου Πρίαμου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη

«Μας έχει λείψει πάρα πάρα πολύ. Το σπίτι είναι ασυνήθιστα ήσυχο. Μας λείπει το χιούμορ και η μουσική του», είπε, μεταξύ άλλων, για τον γιο της

Η συγκίνηση της μητέρας του Μάριου Πρίαμου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη
Η μητέρα του «Μαχητή» Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, Λία Ιωαννίδου, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της Κυπριακής τηλεόρασης, και μίλησε για το γιο της και τη συμμετοχή του στο Survivor. Μάλιστα, η μητέρα του Μάριου, συγκινήθηκε όταν μίλησε για την απουσία του γιου της τους τελευταίους μήνες.  

«Δεν νομίζω να φαντάζεται κανείς τους τις διαστάσεις που έχει πάρει αυτό το πράγμα. Πρέπει να σταθούν καλά στα πόδια τους, να είναι συγκροτημένοι και πολύ προσεκτικοί γιατί είναι σκληρός ο χώρος. Αυτό όλο είναι ένα παιχνίδι που κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει και θα πρέπει να επιστρέψουν πάλι στην κανονική τους ζωή, την οικογένειά τους, σε αυτά που αγαπάνε και τους έφτασαν μέχρι εδώ που είναι».

Τελειώνοντας τη φράση της ήταν αρκετά συγκινημένη, γεγονός που της επεσήμανε και η παρουσιάστρια. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έτρωγε αυτό το διάστημα, όσο παρακολουθούσε τον γιο της να πεινάει. «Τον πρώτο καιρό ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Πραγματικά δεν κατέβαιναν οι μπουκιές. Σκεφτόμουν αυτό θα άρεσε πάρα πολύ στο Μάριο. Ένα διάστημα που είχε αδυνατίσει πάρα πολύ συμπάσχαμε!», απάντησε η Λία Ιωαννίδου.

Τέλος ανέφερε ότι ο Μάριος της λείπει πάρα πολύ. «Μας έχει λείψει πάρα πάρα πολύ. Το σπίτι είναι ασυνήθιστα ήσυχο. Μας λείπει το χιούμορ και η μουσική του. Ελπίζω να είναι καλά και να βγει από το παιχνίδι καλύτερος από ότι μπήκε».

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης