Survivor Πανόραμα: Ο Χανταμπάκης μιλάει για τον Ντάνο, την κλίκα και το... bullying στην Ειρήνη

Survivor Πανόραμα: Ο Χανταμπάκης μιλάει για τον Ντάνο, την κλίκα και το... bullying στην Ειρήνη

«Από πού μεταφράστηκε ότι υπήρχε κλίκα κι εγώ ήμουν ο εγκέφαλος»; Δήλωσε ενοχλημένος στην Ελεονώρα Μελέτη 

Survivor Πανόραμα: Ο Χανταμπάκης μιλάει για τον Ντάνο, την κλίκα και το... bullying στην Ειρήνη
Ο Στέλιος Χανταμπάκης, πήγε σήμερα καλεσμένος στο πλατό του Survivor Πανόραμα και έδωσε τις δικές του απαντήσεις, για τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι.  

Ο πρώην «Διάσημος» θέλησε να εξηγήσει ποια είναι η πραγματικότητα σχετικά με όσα ακούστηκαν για το γεγονός ότι είχε δημιουργήσει κλίκα όσο ήταν στο Survivor.

Στους χρήστες των social media και στους τηλεθεατές, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ήταν ο «εγκέφαλος» της... κλίκας στην ομάδα των Διάσημων, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά.

Κλείσιμο
«Από πού μεταφράστηκε ότι υπήρχε κλίκα κι εγώ ήμουν ο εγκέφαλος», είπε ενοχλημένος στην Ελεονώρα Μελέτη και ζήτησε να του δείξουν βίντεο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε:



Ένα από τα στιγμιότυπα που συζητήθηκε αρνητικά για τον Στέλιο ήταν το πλάνο οπού έκανε «πλάκα» με το σουτιέν της Ειρήνης Παπαδοπούλου, που όπως τελικά αποδείχτηκε ήταν της Λάουρας.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή για αυτή την παρεξήγηση, ενώ αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση και των δύο, εκείνος έστειλε μήνυμα στην Ειρήνη να βρεθούν αλλά ακόμη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της τραγουδίστριας, δεν έχουν καταφέρει να συναντηθούν. Όπως είπε ήταν απλά μια πλάκα και δεν είχε καμία σχέση με bullying προς την τραγουδίστρια. 

 

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον περιβόητο καβγά του με τον Ντάνο, όταν τον ειρωνεύτηκε που έκανε το σταυρό του, πριν το φαγητό.

«Δεν προστάτεψα τον εαυτό μου στον τσακωμό μου με τον Ντάνο. Έχασα το δίκιο μου», είπε σχετικά με αυτό ο πρώην παίκτης της ομάδας των Διασήμων και δήλωσε πως με τον Αγγελόπουλο ήταν διαφορετικοί παίκτες. 

«Δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε πολύ κοντά, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί παίκτες, είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις για τους κανονισμούς τους παιχνιδιού οπότε δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε κοντά στο παιχνίδι. Εκτός παιχνιδιού... ξαναγνωριζόμαστε και... ο καθένας κρίνει τον άλλον αν του ταιριάζει στον χαρακτήρα», είπε.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα στα παρακάτω βίντεο:






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης