Πάνος Καλλίτσης - Έλενα Χριστοπούλου: Αποφάσισαν να χωρίσουν

Πάνος Καλλίτσης - Έλενα Χριστοπούλου: Αποφάσισαν να χωρίσουν

Ρόλο στη φθορά της σχέσης τους φαίνεται πως έπαιξε και το τραγικό συμβάν που συνέβη, πέρσι τον Ιούνιο

Πάνος Καλλίτσης - Έλενα Χριστοπούλου: Αποφάσισαν να χωρίσουν
Η Έλενα Χριστοπούλου και ο γνωστός hair stylist Πάνος Καλλίτσης, μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισαν να χωρίσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση είναι κοινή και το ζευγάρι συνεχίζει να διατηρεί καλές σχέσεις. Μάλιστα, κατά τις πληροφορίες, εδώ και δύο μήνες, ζουν σε χωριστά σπίτια.  

Ρόλο στη φθορά της σχέσης τους φαίνεται πως έπαιξε και το τραγικό συμβάν που συνέβη, πέρσι τον Ιούνιο. Ο Πάνος Καλλίτσης δέχθηκε επίθεση από ένοπλο στην πιλοτή του σπιτιού του, ο οποίος τον πυροβόλησε και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε και η Έλενα. Το σοκ που υπέστησαν και οι δυο, ήταν μεγάλο.

Ο γνωστός hair stylist και make up artist, γνώρισε την Έλενα Χριστοπούλου μέσω της παρότρυνσης μια κοινής τους γνωστής, που θεώρησε πως θα ταιριάξουν.  
Κλείσιμο

Η Έλενα, έχει πει στο περιοδικό People για τη γνωριμία της με τον Πάνο το 2015: «Δεν γνωριζόμασταν καν με τον Πάνο τότε. Κάποια στιγμή βγήκαμε μαζί με μεγάλη παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, το ταλαιπωρήσαμε λίγο, υπήρξε πολύ πιπέρι πριν, αλλά καταλήξαμε μαζί. Ήταν meant to be».



Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2011




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης