Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα έφτασε ο Λάμπρος Χούτος

Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα έφτασε ο Λάμπρος Χούτος

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε μαυρισμένος, με περιποιημένα γένια και αρκετά ευδιάθετος 

Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα έφτασε ο Λάμπρος Χούτος
Στην Αθήνα έφτασε σήμερα ο Λάμπρος Χούτος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor την προηγούμενη εβδομάδα. Ο πρώην παίκτης των Διάσημων, που αποχώρησε λίγο πριν γίνει η ένωση των ομάδων, εμφανίστηκε μαυρισμένος, με περιποιημένα γένια και αρκετά ευδιάθετος.

«Το πιο γλυκό ταξίδι επιστροφής ever. Ευχαριστώ το Survivor για μία μοναδική εμπειρία», έγραψε ο Λάμπρος στα social media λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην Ελεονώρα Μελέτη, πριν δύο μέρες, επισήμανε πως η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο, που παρακολουθεί το παιχνίδι για εκείνον και την ομάδα του είναι λανθασμένη:

Κλείσιμο
«Είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος... εμένα θα μου λείψουν οι πρώτες ημέρες που ήμασταν ενωμένοι. Μετά έγιναν κάποια πράγματα και διασπάστηκε λίγο η ομάδα, αλλά αυτά γίνονται...», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι έκανα μπάνιο και έφαγα. Πράγματα που κάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος», είπε στις επόμενες δηλώσεις του ο Λάμπρος και κλήθηκε να πάρει θέση για τον χαρακτηρισμό «τσιράκι του Χανταμπάκη» που του έχουν προσάψει πολλοί χρήστες των social media. «Είναι κακό να έχεις φίλους;», διερωτήθηκε και ξεκαθάρισε πως «είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος».

Δείτε τις εικόνες:





Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης