Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου - Τι είπε για «Ντάνο» και Χανταμπάκη

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου - Τι είπε για «Ντάνο» και Χανταμπάκη

Είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος», είπε σχετικά με την... στοχοποίηση του Αγγελόπουλου 

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάμπρου Χούτου - Τι είπε για «Ντάνο» και Χανταμπάκη
Σήμερα το απόγευμα, στην εκπομπή Survivor Πανόραμα του ΣΚΑΙ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο Λάμπρος Χούτος, μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Ο διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βγήκε με link από τον Άγιο Δομίνικο. 

Μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε γιατί συνεχώς τίθεται προς αποχώρηση ο Γιώργος Αγγελόπουλος από συγκεκριμένα άτομα της ομάδας των Διασήμων, και του επισήμανε πως αυτή είναι η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο, που παρακολουθεί το παιχνίδι:

«Είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος... εμένα θα μου λείψουν οι πρώτες ημέρες που ήμασταν ενωμένοι. Μετά έγιναν κάποια πράγματα και διασπάστηκε λίγο η ομάδα, αλλά αυτά γίνονται...», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

Κλείσιμο
«Όταν βγήκα από το παιχνίδι έκανα μπάνιο και έφαγα. Πράγματα που κάνει ένας φυσιολογικός άνθρωπος», είπε στις επόμενες δηλώσεις του ο Λάμπρος και κλήθηκε να πάρει θέση για τον χαρακτηρισμό «τσιράκι του Χανταμπάκη» που του έχουν προσάψει πολλοί χρήστες των social media. «Είναι κακό να έχεις φίλους;», διερωτήθηκε και ξεκαθάρισε πως «είναι λανθασμένη αυτή η άποψη που έχει ο κόσμος».

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πώς βρέθηκε στο παιχνίδι. Όπως είπε, τον προέτρεψε να πάρει μέρος ο αθλητικογράφος Αντρέα Παλομπαρίνι και η απόφαση ήταν… της στιγμής.

«Πήγα να ενημερωθώ για το παιχνίδι και όταν ρώτησα ''πότε πρέπει να απαντήσω;'' μου είπαν ''σήμερα''. Όταν γύρισα στο σπίτι, άνοιξα την τηλεόραση και είχε τον Ναυαγό και λέω ''μάλλον πρέπει να πάω''! Τις μεγάλες αποφάσεις πρέπει να τις παίρνεις με το ένστικτο», ανέφερε και χαρακτήρισε το Survivor ως την μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει στη ζωή του.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Λάμπρος Χούτος:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης