Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ ράγκμπι και η Ειρήνη Κολιδά

Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ ράγκμπι και η Ειρήνη Κολιδά

Πάσχα με τα δικά τους πρόσωπα θα κάνουν οι δύο παίκτες - Γιατί καθυστέρησαν στο αεροδρόμιο 

Φωτογραφίες: Στην Ελλάδα ο μάνατζερ ράγκμπι και η Ειρήνη Κολιδά
Ο Πάνος Αργιανίδης και η Ειρήνη Κολιδά, μετά την αποχώρησή τους από το Survivor, πέρασαν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, καθώς οι υποχρεώσεις τους σχετικά με το παιχνίδι, αλλά και ο τραυματισμός της personal trainer δεν τους επέτρεπαν να ταξιδέψουν για Ελλάδα. Οι δύο «Μαχητές» επέστρεψαν σήμερα για να περάσουν το Πάσχα με τα δικά τους πρόσωπα. 

Η πτήση τους προσγειώθηκε στη μία και μισή το μεσημέρι από Φρανκφούρτη, αλλά οι δύο παίκτες καθυστέρησαν να βγουν από την πύλη των αφίξεων γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Αργιανίδης έχασε τις χειραποσκευές του. Τελικά, διευθετήθηκε το θέμα και οι δύο Μαχητές βγήκαν από την πύλη των αφίξεων στις τρεις το μεσημέρι. 

Την Ειρήνη, τελικά, δεν την περίμενε ο γιος της- η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε επεισόδιο του Survivor ότι περίμενε πώς και πώς να αγκαλιάσει στο αεροδρόμιο το παιδί της - γιατί όπως είπε ήθελε να το προστατεύσει από τη δημοσιότητα. 


Κλείσιμο








Ο μάνατζερ ράγκμπι, λίγο πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής δημοσίευσε μία φωτογραφία από το νησί με την Ειρήνη Κολιδά και σχολίασε : «#survivorgr#life#fightersReturn to innocence ...(επιστροφή στην αθωότητα)».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης