Η Σόφη Πασχάλη μιλάει για τη φιλία με τη Λάουρα και αποκαλύπτει τι έφαγε μετά το Survivor

Η Σόφη Πασχάλη μιλάει για τη φιλία με τη Λάουρα και αποκαλύπτει τι έφαγε μετά το Survivor

Αφορμή στάθηκαν οι φωτογραφίες κάποιου δημοσιεύματος που ήθελαν τις δύο γυναίκες να είναι καλές φίλες από παλιά

Η Σόφη Πασχάλη μιλάει για τη φιλία με τη Λάουρα και αποκαλύπτει τι έφαγε μετά το Survivor
Η Σόφη Πασχάλη ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Σου-Κου» του Ant1 και μίλησε για την πραγματική της σχέση με τη Λάουρα Νάργιες πριν αλλά και μετά το Survivor.

Αφορμή στάθηκαν οι φωτογραφίες κάποιου δημοσιεύματος που ήθελαν τις δύο γυναίκες να είναι καλές φίλες από παλιά. Η γυμνάστρια της γιόγκα όμως ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το περιοδικό Forma είχε κάνει πέρυσι ένα event στην παραλία στη Βάρκιζα. 

Εγώ συνεργάζομαι με το περιοδικό, η Λαόυρα Νάργες ήταν εκεί λόγω του ομίλου. Ήμασταν σε ένα event καλεσμένες. Όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί σε event βγάζουμε φωτογραφίες; Είμαστε φίλοι; Ήμασταν εκεί και σε κάποια άλλα event. Βγάλαμε λοιπόν κάποιες κοινές φωτογραφίες. Δεν είναι ότι δεν γνωριζόμασταν. Είπα δεν ήμασταν φίλες. Άλλο το γνωστές, άλλο το φίλες. Κατάλαβες ποια είναι η διαφορά; Λέω την αλήθεια. Τώρα αν την αλήθεια κάποιος δεν μπορεί να την καταλάβει γιατί την μπερδεύει, δεν είναι δικό μου θέμα». 

Κλείσιμο
Αυτό, όμως που έκανε εντύπωση, είναι η αναφορά της στο τι έφαγε αμέσως μετά την αποχώρηση της. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια της διαδρομής έφαγα ένα burger, ένα burritos, δυο πατάτες, ήπια αναψυκτικό γιατί μου είχε λείψει το ανθρακικό… Μετά μου έφεραν και ένα πιάτο μακαρόνια με κρέας, μπιφτεκάκια, τυρόπιτα, τα οποία τα έφαγα όλα. Και θέλω να σας πω ότι έφαγα και 8 muffins»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης