Βίκυ Παπαλουκά: Μετά από δύο εβδομάδες στο «Με Αρετή και Τόλμη» πήρε μεταγραφή στο Star

Βίκυ Παπαλουκά: Μετά από δύο εβδομάδες στο «Με Αρετή και Τόλμη» πήρε μεταγραφή στο Star

Υπέγραψε σήμερα και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του δελτίου ειδήσεων

Βίκυ Παπαλουκά: Μετά από δύο εβδομάδες στο «Με Αρετή και Τόλμη» πήρε μεταγραφή στο Star
Πριν προλάβει να συμπληρώσει καλά- καλά δύο εβδομάδες στην παρουσίαση της εκπομπής «Με Αρετή και Τόλμη» στην ΕΡΤ1, η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά παραιτήθηκε.

Ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση, είναι η πρόταση που δέχθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, με τον οποίο και υπέγραψε σήμερα και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του δελτίου ειδήσεων.

Μπορεί να μεταδόθηκαν μόλις δύο εκπομπές, όμως η δημοσιογράφος κέρδισε τις εντυπώσεις με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τα παράτολμα τηλεοπτικά γυρίσματα με τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, τα οποία όχι μόνο κατέγραψε αλλά και συμμετείχε ενεργά.
Κλείσιμο

Η Βίκυ Παπαλουκά γύρισε και τρίτη εκπομπή, αλλά το πιθανότερο είναι την Κυριακή να δούμε στο «τιμόνι» της εκπομπής μόνο την Αλεξία Τασούλη. Η ξανθιά δημοσιογράφος ευχαρίστησε για τη συνεργασία την συμπαρουσιάστριά της, τον σκηνοθέτη Τάσο Μπιρσίμ και το υπόλοιπο δημοσιογραφικό επιτελείο και αναχώρησε για το Star όπου θα εργαστεί στον τομέα των ειδήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια δήλωσε στους συνεργάτες της πώς αποφάσισε να παραιτηθεί γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα της σε δελτίο ειδήσεων της ιδιωτικής τηλεόρασης. 




 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης