Σάκης Τανιμανίδης: Μιλά για το Survivor και αποκαλύπτει ότι θα αφήσει την εργένικη ζωή

Σάκης Τανιμανίδης: Μιλά για το Survivor και αποκαλύπτει ότι θα αφήσει την εργένικη ζωή

«Μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος με όλη την εμπειρία, και μιλάω τόσο για το “Survivor” όσο και για τη διαμονή σε ένα νησί της Καραϊβικής», λέει μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής 

Σάκης Τανιμανίδης: Μιλά για το Survivor και αποκαλύπτει ότι θα αφήσει την εργένικη ζωή
Ο Σάκης Τανιμανίδης που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και παρουσιάζει το Survivor, με αφορμή το παιχνίδι του ΣΚΑΙ, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Ο παρουσιαστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις δοκιμασίες του παιχνιδιού αλλά και για την εργένικη ζωή που, όπως γράφεται, ετοιμάζεται να εγκαταλείψει. Ο Σάκης Τανιμανίδης, από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ονειρευόταν πάντα το επόμενο ταξίδι του. Ο Άγιος Δομίνικος, στην καρδιά της Καραϊβικής, είναι η νέα απόδραση του, για χάρη του παιχνιδιού Survivor, που παρουσιάζει, αν και θα ήθελε να συμμετείχε και σε όλες τις δοκιμασίες του παιχνιδιού.

«Μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος με όλη την εμπειρία, και μιλάω τόσο για το “Survivor” όσο και για τη διαμονή σε ένα νησί της Καραϊβικής».

Κλείσιμο
Πώς θα χαρακτηρίζατε τις δοκιμασίες, τον ρωτάει ο δημοσιογράφος. 

«Πάνω απ’ όλα αθλητικές! Είναι κανονικοί αγώνες και όχι κάτι εύκολο και απλό, σαν ένα τηλεπαιχνίδι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και όλοι οι παίκτες έχουν επιλεγεί και βάσει της φυσικής τους κατάστασης. Οι δοκιμασίες μου αρέσουν τόσο πολύ, που πριν ή μετά το γύρισμα προσπαθώ να κλέψω λίγο χρόνο και να αγωνιστώ και εγώ!

Ο… Mr Survivor ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή;

«Με μεγάλη του χαρά! Αφού δεν με άφησαν να παίξω στο πραγματικό “Survivor” εδώ στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισα να κάνω… Survivor στην προσωπική μου ζωή έτσι για σπάσιμο».



Ο παρουσιαστής με τη σύντροφό του Χριστίνα Μπόμπα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης