Η Φαίη Ξυλά αποκαλύπτει πώς έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης

Η Φαίη Ξυλά αποκαλύπτει πώς έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης

«Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου», λέει η ηθοποιός 

Η Φαίη Ξυλά αποκαλύπτει πώς έχασε τα 25 κιλά της εγκυμοσύνης
Τον τρόπο με τον οποίο έχασε 25 κιλά, που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αποκάλυψε η Φαίη Ξυλά. Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του παιδιού, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει δεύτερη φορά μαμά.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2009 και, μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου, ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, ο Πάρης.

«Είναι σχετικά εύκολο παιδί, όμως, είναι και άτακτος. Και να σου πω και κάτι; Πολλές φίλες μου μού λένε «αυτό το παιδί της τάδε είναι πολύ ήσυχο, δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις μωρό στο σπίτι!». Εγώ δεν το συνάντησα ποτέ αυτό. Ούτε από τα ανιψάκια μου, ούτε στα παιδιά των φίλων μας. Δεν με ενοχλεί που είναι ζωηρός», λέει, στο «Down Town» Κύπρου, η ηθοποιός για τον 14 μηνών γιο της και παραδέχεται ότι μοιάζει περισσότερο στον σύζυγό της.

Κλείσιμο


Παράλληλα, η Φαίη δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι πήρε 25 κιλά, τα οποία έχασε… ως εκ θαύματος! «Τα έχασα μέσα σε δύο μήνες. Όπως τα έχασα, έτσι τα πήρα. Πολύ γρήγορα. Δεν είναι ότι έκανα αυστηρή διατροφή ή δίαιτα. Ή ότι γυμναζόμουν. Ούτε κατά διάνοια. Θες ο μεταβολισμός; Θες ένα θαύμα; (γελάει). Δεν ξέρω πώς έγινε, αλλά τα έχασα μόνη μου. Αλλά και όταν είχα πάρει τα 25 κιλά, όσοι με έβλεπαν μου έλεγαν “δεν έχεις παχύνει, δεν πήρες τίποτα”», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν σκέφτονται να αποκτήσουν δεύτερο παιδί;
«Αν προκύψει, καλώς να έρθει. Αν, όμως, με ρωτάς αν το έχω στο πρόγραμμα, θα σου πω όχι. Αν το σκεφτώ, θα κάνω πίσω και δεν θα θέλω. Ας έρθει μόνο του», απαντά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης