Το ξέσπασμα της Αγγελικής Ηλιάδη για την εκπομπή της Κουτσελίνη

Το ξέσπασμα της Αγγελικής Ηλιάδη για την εκπομπή της Κουτσελίνη

Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, σήμερα, ασχολήθηκε με τη δολοφονία του συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη πριν 8 χρόνια

Το ξέσπασμα της Αγγελικής Ηλιάδη για την εκπομπή της Κουτσελίνη
Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη με όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι έξαλλη με τα σχόλια αλλά και τις εικόνες που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τις οποίες όπως είπε, είδε και το παιδί της.

Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook η τραγουδίστρια:  

«Να υπενθυμίσουμε στους τηλεθεατές το τραγικό γεγονός της βραδιάς εκείνης" είπε η Ζήνα Κουτσελίνη με κάθε λεπτομέρεια προβάλλοντας εικόνες ενός γεγονότος που είναι το πιο τραγικό και δύσκολο της ζωής μου. μόνον εγώ ξέρω ποσό επίπονο και οδυνηρό ήταν να το διαχειριστώ βρίσκοντας την δύναμη μου να σταθώ βράχος δίπλα στο παιδί μου. πως να το κάνω αυτό...όταν γυρίζει το παιδί μου απ το σχολείο και βλέπει τις εικόνες αυτές; το παιδί μου ο άγγελος μου που έχει πονέσει πονάει και θα πονάει από μια βαθιά πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ και που σήμερα μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να διαχειριστεί μέσα του. δεν μπορεί να είναι συνεχώς εκτεθειμένο σε τέτοιες εικόνες η σχόλια που αφήνουν αιχμές πως εγώ κατέστρεψα τον πατέρα του από μαρτυρίες τρίτων»


Η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, σήμερα, ασχολήθηκε με τη δολοφονία του συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη πριν 8 χρόνια. Οι γονείς του 40χρονου επιχειρηματία μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη ευρισκόμενη μπροστά στο μνήμα του παιδιού της ανέφερε πως θέλει να μάθει ποιοι σκότωσαν τον γιο της ενώ ο πατέρας του Μπάμπη Λαζαρίδη με δάκρυα στα μάτια ζητά να ακούσει την φωνή του Μπαμπίνου του, γιου της τραγουδίστριας. «Βαλ’ τον να μας πάρει ένα τηλέφωνο. Τίποτα άλλο δεν θέλουμε», ανέφερε απευθυνόμενος στην Αγγελική Ηλιάδη.
Κλείσιμο

Ανάμεσα σε άλλα εξομολογήθηκε πως τελευταία φορά που είδε τον εγγονό του, ήταν όταν ήταν τεσσάρων ετών. «Εμείς αύριο μεθαύριο θα πεθάνουμε, να μην ακούσουμε τη φωνή του παιδιού;».

Δείτε στα βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και παρακάτω την ανάρτηση της τραγουδίστριας:




Ο παπούς ζητάει από την Αγγελική Ηλιάδη να δει τον εγγονό του:



Η ανάρτηση της τραγουδίστριας αμέσως μετά την εκπομπή


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης