Αποχώρησε από το σήριαλ «Ταμάμ» η Μαρία Λεκάκη

Αποχώρησε από το σήριαλ «Ταμάμ» η Μαρία Λεκάκη

Η πρωταγωνίστρια αποχώρησε για χάρη του... Λάκη Λαζόπουλου

Αποχώρησε από το σήριαλ «Ταμάμ» η Μαρία Λεκάκη
Λίγες ημέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς του Ant1, «Ταμάμ» η ηθοποιός Μαρία Λεκάκη, η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αποχώρησε για χάρη του... Λάκη Λαζόπουλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Μαρία Λεκάκη ανακοίνωσε στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι δεν μπορεί να «τρέχει» ταυτόχρονα τα γυρίσματα της αγαπημένης παραγωγής και να είναι συνεπής στη θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει τον φετινό χειμώνα ο Λάκης Λαζόπουλος στο θέατρο Γκλόρια.

Το κανάλι αποφάσισε να αντικαταστήσει τη Μαρία με άλλη ηθοποιό -μάλιστα θα γίνει σχετική οντισιόν-, καθώς ο ρόλος της ψυχοθεραπεύτριας και... ζεν «Μυρτώς» θα παραμείνει.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες της Μαρίας Λεκάκη, η ίδια είχε δώσει τα χέρια με τον Λάκη Λαζόπουλο από την άνοιξη, καθώς αυτό που γνώριζε ήταν πως το σίριαλ θα ολοκληρωνόταν.

Ωστόσο, όταν αποφασίστηκε η συνέχιση της σειράς, ήταν ήδη αργά και η Μαρία δεν μπορούσε να χαλάσει τη συμφωνία της με τον Λάκη. Έτσι, θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ενα αποχαιρετιστήριο δείπνο», που βασίζεται σε γαλλική κωμωδία των Ματιέ Ντελαπόρτ και Αλεξαντρ ντε λα Πατεγιέ.
Κλείσιμο

Το καστ του Ταμάμ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης