Σάσα Σταμάτη: Παρεξήγηση, δεν έβρισα ποτέ τον αστυνομικό

Σάσα Σταμάτη: Παρεξήγηση, δεν έβρισα ποτέ τον αστυνομικό

Οι πρώτες δηλώσεις της δημοσιογράφου μετά τη σύλληψή της

Σάσα Σταμάτη: Παρεξήγηση, δεν έβρισα ποτέ τον αστυνομικό
Εντύπωση προκάλεσε σε όλους η είδηση πως η Σάσα Σταμάτη συνελήφθη χθες το απόγευμα, μετά από μήνυση που της έκανε ειδικός φρουρός για εξύβριση.

Η δημοσιογράφος και μέλος της ομάδας του Πρω1νό του ΑΝΤ1, κατέληξε να αφεθεί ελεύθερη αργότερα το απόγευμα, με το ΣΕΦΕΑΑ (Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής) να εκδίδει αιχμηρή ανακοίνωση. Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό πως η δημοσιογράφος είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον ειδικό φρουρό, το δημοσίευμα της σημερινής Freddo, αναφέρει πως η Σάσα μιλούσε στο τηλέφωνο δεν κατάλαβε και του έκανε νόημα ότι θα πάρει το αμάξι της σε λίγο. Όταν επέστρεψε, ο αστυνομικός της είχε πάρει τις πινακίδες, της είχε κόψει κλήση και η δημοσιογράφος του ζήτησε το λόγο.

Η ίδια αναφέρει αναφέρει για το περιστατικό με δήλωσή της: «Πρόκειται για παρεξήγηση. Σέβομαι και τιμώ τη δουλειά του κάθε ανθρώπου και σαφώς των αστυνομικών. Είμαι κι εγώ εργαζόμενη και μάλιστα σκληρά, από το πρωί ως το βράδυ… Δεν τον έβρισα ποτέ. Πρόκειται πραγματικά για παρεξήγηση που είμαι σίγουρη πως θα λυθεί άμεσα».




Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης