Κατερίνα Καινούργιου: Το όνομα της εκπομπής της και οι ερωτήσεις για το Epsilon

Κατερίνα Καινούργιου: Το όνομα της εκπομπής της και οι ερωτήσεις για το Epsilon

Η παρουσιάστρια, στην εικόνα που ανέβασε στο Instagram, δέχθηκε σχόλια για το κανάλι που δεν θα πάρει άδεια 

Κατερίνα Καινούργιου: Το όνομα της εκπομπής της και οι ερωτήσεις για το Epsilon
Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου εντάχθηκε στο δυναμικό του Epsilon και, όπως έχει γίνει γνωστό, τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει την πρωινή ζώνη 7-10 του σταθμού. Η παρουσιάστρια, η οποία θα βρεθεί απέναντι στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day, προετοιμάζεται πυρετωδώς μαζί με την ομάδα της.

Σύμφωνα με το Peoplegreece.com, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα λέγεται: «Φτιάξε καφέ… να στα πω» και μαζί της θα βρίσκονται: η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η Ανθή Βούλγαρη, ο Μαρίνος Βυθούλκας, η Ειρήνη Γκανιάτσου και ο Νάσος Γουμενίδης. Ακόμα, ο Θέμης Μάλλης, όπως έχει γραφτεί, θα εμφανίζεται και μπροστά από τις κάμερες αλλά θα έχει και τον ρόλο του αρχισυντάκτη. Όσο για τη σκηνοθεσία; Αυτή θα έχει ο Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος.

Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το κανάλι, το οποίο, αποκλείστηκε τελικά από τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών. Παρ' όλα αυτά η παρουσιάστρια φαίνεται να μην πτοείται. Μάλιστα στην εικόνα που ανέβασε στο Instagram από το στούντιο της εκπομπής που ετοιμάζεται, αρκετοί στα σχόλια τους τη ρώτησαν από ποιο κανάλι θα τη βλέπουν τελικά.

   
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης