Έλλη Παπαγγελή: «Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου εξαιτίας του Πολυτεχνείου»

Έλλη Παπαγγελή: «Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου εξαιτίας του Πολυτεχνείου»

Το μοντέλο είχε υποστηρίξει με ανάρτησή της στο Facebook  πως δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο

Έλλη Παπαγγελή: «Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου εξαιτίας του Πολυτεχνείου»
Η Έλλη Παπαγγελή, υποστηρίζει σε συνέντευξή της πως δέχθηκε απειλές για τη ζωή της σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, για το Πολυτεχνείο. Το μοντέλο, προκάλεσε τότε πολλά σχόλια και αντιδράσεις με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριζε πως δεν υπήρχαν νεκροί μέσα στο Πολυτεχνείο. 

«
Δυστυχώς έχει απειληθεί η ζωή μου και δεν θέλω να το θυμάμαι. Ήταν τότε με τις παρεξηγημένες δηλώσεις με το Πολυτεχνείο και λέω “παρεξηγημένες” γιατί όλοι γνωρίζουν πως δεν υπήρξαν νεκροί μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου. Ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων και στοχοποιήθηκα, δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου -κάποιοι είπαν ακόμα να πάθω και καρκίνο- και την οικογένεια μου, κατάρες και άλλα τέτοια… ευχάριστα!», λέει, στο περιοδικό «You», το μοντέλο και συνεχίζει:
«Δυστυχώς, στην Ελλάδα έχουμε πολλούς θερμοκέφαλους. Ευτυχώς, όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν».
Κλείσιμο

Σε ερώτηση για την κόντρα της με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η Έλλη επαναλαμβάνει ότι έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενώ, κληθείσα να τον σχολιάσει ως επαγγελματία, αναφέρει ότι
«δεν είναι το στυλ μου ως δημοσιογράφος, νομίζω πως υπερβάλει επίτηδες αρκετές φορές, όμως, γνωρίζω ότι σε μια μερίδα ανθρώπων αρέσει και αυτό είναι σεβαστό»
.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης