Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη live εμφάνιση του νεογέννητου Φοίβου!

Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη live εμφάνιση του νεογέννητου Φοίβου!

«Όταν μου έφεραν το παιδί με έπιασαν τα κλάματα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ», είπε ο Κώστας Βουτσάς.

Κώστας Βουτσάς – Αλίκη Κατσαβού: Η πρώτη live εμφάνιση του νεογέννητου Φοίβου!
Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους! Η ηθοποιός γέννησε με καισαρική τομή, ύστερα από προγραμματισμένο ραντεβού με το γυναικολόγο της σε γνωστό μαιευτήριο στο Μαρούσι. Το μωράκι χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 3.330 κιλά.

Οι ευτυχισμένοι γονείς, εμφανίστηκαν σήμερα, μέσω σύνδεσης  σε εκπομπή και έλαμπαν από ευτυχία. Η ηθοποιός κρατούσε  στην αγκαλιά της το νεογέννητο Φοίβο, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση!

Τόσο η Αλίκη, όσο και ο Κώστας Βουτσάς δεν σταμάτησαν να χαμογελούν καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τους. H ηθοποιός αποκάλυψε πως νιώθει μετά τη γέννα: «Σηκώθηκα αμέσως, από το ίδιο απόγευμα. Δεν έχω πόνους, ενοχλήσεις, είμαι μια χαρά. Ο Φοίβος γεννήθηκε 3.330 και έχει 52 πόντους μπόι».
Κλείσιμο

Μεταξύ άλλων, ανέφεραν και σε ποιον μοιάζει ο μπέμπης: «Δεν ξέρουμε αν μοιάζει σε μένα ή σε κάποιον άλλον, πάντως το παιδί είναι δικό μας. Όταν μου έφεραν το παιδί με έπιασαν τα κλάματα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ», είπε ο Κώστας Βουτσάς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης